Lieke Martens is duidelijk boos: ‘Ik ben erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens heeft haar teleurstelling geuit over haar laatste interlandwedstrijd, waarbij de voetballer duidelijk niet blij was.


De voetballer kijkt terug op een prachtige internationale carrière en had graag haar team een overwinning bezorgd in de EK-kwalificatie tegen Finland.


“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur,” deelde Martens geëmotioneerd voor de camera van de NOS.


Haar afscheid in eigen land was eerder hartverwarmend, met onder andere een publiekswissel tegen de Finnen, terwijl de sfeer in Tampere tijdens het 1-1 gelijkspel minder feestelijk was.


“Ik baal ervan dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had ze graag beter achtergelaten, maar ik heb niet genoeg kunnen bijdragen. Ik ben erg teleurgesteld.”


Ondanks het gelijkspel staat Oranje nog steeds goed voor in de poule met 7 punten uit vier wedstrijden.


Italië en Noorwegen volgen met 5 punten en twee wedstrijden te gaan. De eerste twee teams plaatsen zich rechtstreeks voor het EK.


Martens, Europees kampioen met Oranje in 2017, staat op de tweede plaats in zowel het aantal interlands als de lijst van topscorers, met 62 doelpunten.


1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven