Vrouw kan geen werk vinden omdat ze te mooi is: ‘Mannen zijn betoverd door mijn uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Volgens Amy is het moeilijk voor haar om werk te vinden vanwege haar uiterlijke schoonheid. Ze constateert dat tegenwoordig het verdienen van geld met een ‘normale baan’ bijna als zeldzaam wordt beschouwd onder vrouwen.

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om makkelijk geld te verdienen door hun vormen te tonen en onthullende kleding te dragen op online platforms.

Dit kan aanzienlijke financiële voordelen opleveren, waardoor velen de voorkeur geven aan dit soort werk boven traditionele banen. Amy Kupps uit Amerika verdient aanzienlijk op een bekend online platform.

Volgens haar doet ze dit niet uit vrije wil, maar eerder uit noodzaak. Ze geeft aan dat ze niets liever wil dan een ‘gewone’ baan, maar beweert dat haar aantrekkelijkheid haar belemmert om zo’n baan te vinden.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden leidinggevenden tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.”

Volgens Amy werd de manager tijdens haar sollicitatie in een winkel helemaal van streek. Hij kon enkel naar haar borsten kijken en raakte in het zweet, wat leidde tot ongemakkelijke situaties.

Tijdens een ander sollicitatiegesprek moest de manager plots naar het toilet. Toen hij opstond, merkte Amy snel iets aan zijn broek en werd haar verteld dat ze beter een model kon worden aangezien ze geen kans maakte.

Zelfs bij andere sollicitaties liep het niet vlot. Amy deelt dat tijdens een pitch bij Mercedes de monteurs zo gefascineerd waren dat ze een auto tegen de garagedeur lieten botsen. Mijn uitstraling heeft blijkbaar een hypnotiserende werking op mannen.

De foto van Amy Kupps hierboven kan je zelf beoordelen om te beslissen of ze werkelijk te aantrekkelijk is om werk te vinden, of dat er andere redenen zijn.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven