Nieuwste WhatsApp-update maakt gebruikers boos: ‘Ik voel me er ongemakkelijk bij’

whatsjpg

In hun app voor zowel Android als iOS heeft WhatsApp recentelijk een subtiele maar opmerkbare aanpassing doorgevoerd.

De reacties van gebruikers op deze verandering bij WhatsApp zijn opvallend gemengd.

De statusmeldingen zoals ‘typen’ en ‘online’ worden nu weergegeven als ‘Typen’ en ‘Online’ met een hoofdletter, in plaats van kleine letters.

Hoewel deze kleine verandering ogenschijnlijk onbeduidend lijkt, heeft deze verrassend genoeg voor veel ophef gezorgd.

Verschillende gebruikers uiten hun frustratie en verwarring over de keuze van WhatsApp om hoofdletters te gebruiken. Een gebruiker uitte zijn ongenoegen op het sociale mediaplatform X met de woorden:

“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Op hetzelfde platform voegen anderen toe:


“Het valt me meer op dat WhatsApp de woorden ‘Online’ en ‘Typen’ nu met een hoofdletter schrijft, dan ik zou willen toegeven.”


Ondanks dat sommige gebruikers deze aanpassing nauwelijks hebben opgemerkt, lijkt het erop dat een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikers niet blij is met deze verandering.


Dit illustreert hoe zelfs kleine wijzigingen in een veelgebruikte app als WhatsApp voor opschudding kunnen zorgen onder de gebruikers.


“Wie anders is ook zo onredelijk geërgerd door de nieuwste iOS-update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat Online en Typen nu met hoofdletters worden geschreven.”


1. Veel gebruikers hebben dit niet positief ontvangen.
2. Deze verandering heeft geleid tot boosheid en achterdocht.
3. Aanpassingen veroorzaken grote irritaties.
4. Er zijn mensen die dit nog niet hebben opgemerkt!
5. Is het jou al opgevallen?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven