Nadelen van bekend zijn: Zoon van Frans Bauer geeft reactie op schokkende verhalen!

WhatsApp Image 2024 06 08 at 173811jpg

Recentelijk heeft het YouTube-kanaal Juicechannel enkele geruchten verspreid over de twee zoons van Frans Bauer.

Christiaan en zijn broer Frans jr. zouden volgens het kanaal zich niet altijd aan hun relaties hebben gehouden. Naar aanleiding van deze beschuldigingen heeft Christiaan nu gereageerd.

Deze geruchten zouden mogelijk voor onrust zorgen binnen de familie Bauer nadat Juicechannel gisteren uitgebreid over Christiaan en Frans jr. berichtte.

Met name Frans jr. lijkt het doelwit te zijn. Volgens de berichten zou hij meerdere vrouwen hebben misleid over zijn relatiestatus en buiten de lijntjes hebben gekleurd in zijn omgang met Emy, terwijl hij mogelijk een relatie met haar had of nog steeds heeft.

Ook zijn broer Christiaan wordt niet gespaard. Het roddelkanaal deelde een afbeelding waarop Christiaan in bed ligt met als bijschrift: ”Oh nee! Niet alleen Fransje jr. kan er wat van.”

Verder beweerde het kanaal dat Christiaan contact heeft gehad met andere vrouwen via Snapchat, wat als een behoorlijk heftige beschuldiging wordt gezien.

Bij Shownieuws zijn de ‘overspelige’ broers zelfs onderwerp van gesprek geworden. Bart Ettekoven merkte op:

“Ze zijn nu eigenlijk ook gewoon BN’ers geworden en de keerzijde daarvan is dat de juicekanalen ook wakker zijn geworden.”

Deze situatie valt echter niet alleen de juicekanalen aan te rekenen.“Dames waarmee zij wel eens hebben afgesproken, besluiten ineens hun verhalen te delen met juicekanalen.”

Er is voor het eerst ongunstige aandacht voor de familie verschenen, waarbij zowel Frans jr. als Christiaan zijn benaderd door Shownieuws.

De eerste van hen, die het meest onder vuur ligt, heeft ervoor gekozen geen commentaar te geven, terwijl Christiaan wel zijn standpunt heeft geuit.

Volgens Christiaan zijn de beschuldigingen ongegrond en hij neemt de tijd om goed na te denken over zijn standpunt.

“Er klopt helemaal niets van en ik ga er nog eens heel goed over nadenken wat ik hier nu eigenlijk van vind,” verklaart hij.

1. Maar liefst twee zonen van de zanger liggen onder een vergrootglas
2. Eentje reageert niet en de andere zoon wel.
3. Het is maar de vraag of er een nieuw seizoen gaat komen
4. De zonen zijn nu ook bekende Nederlanders.
5. Hebben de kids nog wel zin in een nieuw seizoen van de Bauers?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven