Frans Bauer junior overdrijft: Doet alsof hij Mariska is!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

Er is momenteel veel aandacht voor Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Een opmerkelijk incident waar Juicechannel over berichtte, is dat “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!” zei.

Vorige week onthulde Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan,” werd gezegd.

“Hij gaf altijd de indruk vrijgezel te zijn, en omdat er niets over te vinden was op Instagram, geloofde men dit,” meldde Juicechannel op Instagram.

Verhalen over de zoon van Frans blijven binnenkomen bij het kanaal. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar,” zegt Juicechannel.

Nadat Frans Jr. zijn date had laten zitten en niet meer bereikbaar was, ontving zijn date een bericht dat zei: “Ze kreeg een berichtje terug dat van Mariska afkomstig leek te zijn,” aldus Juicechannel. Ze las verder om te ontdekken wat er stond in het bericht dat vanaf Frans Jr.’s telefoon was verzonden. Het bericht luidde: “‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’,” zo stond er te lezen.

Frans Jr.’s date vervolgde met het lezen van een ander bericht dat op zijn telefoon was verstuurd. Het bericht vervolgde met: “‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!'”


Volgens Juicechannel was het eigenlijk niet Mariska die het bericht schreef, maar Frans zelf. Juicechannel zegt: “Dit was gewoon Frans zelf.”


“Frans beweerde later dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar later bleek dat deze foto van een eerdere operatie was.”


Frans Jr. stuurde de foto uit het ziekenhuis in de hoop zijn date te overtuigen, maar zij trapte er niet in.


“Haar vriendin stuurde vervolgens een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets.”


1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven