Belangrijk bericht over zoon van Frans Bauer: ‘Er blijven meldingen komen’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

In Frans Bauer’s wereld is het vertrouwen gevestigd op de zanger zelf. Maar geldt dat ook voor zijn zoons? Volgens Juicechannel niet.


Zoon Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van regelmatig vreemdgaan. “Hij deed alsof hij single was!” aldus het juicekanaal.


In de recentste aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. weer herenigd is met Emy.


Het is onduidelijk waarom de relatie stukliep volgens Frans en Mariska, maar volgens Juicechannel heeft Frans Jr. Emy vaak bedrogen.


“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”


Op Instagram hield hij zijn relatiestatus verborgen, waardoor hij mensen kon misleiden,” zei een bron.

Nadat Emy te zien was in een realityshow, kwam de waarheid aan het licht over Frans. “Zodra de andere vrouwen wisten van zijn bedrog, namen ze contact op met Emy,” meldde het programma.

Een van deze dames had gedurende anderhalf jaar contact met Frans via sociale media. “Na een ontmoeting in april, waarbij ze elkaar kusten, wilde Frans een relatie, maar zij wees hem af,” onthulde een bron.

Juicechannel deelde verschillende bewijsstukken die het overspel van Frans aan het licht brachten, inclusief een gesprek op Snapchat. Volgens de bron is Frans niet voor het eerst ontrouw geweest.


“We blijven berichten ontvangen van dames die contact hebben gehad met Frans en niet wisten dat hij een relatie had.” Er wordt ook beweerd dat Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, contact heeft gehad met andere dames.


“Christiaan is net zo, alleen doet hij het subtieler. Maar op Snapchat flirt hij er flink op los,” zo werd gemeld door een bron aan Juicechannel.


1. Ai als deze berichten kloppen is dat niet heel erg goed.
2. Pijlen gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn geen positieve berichten.
4. Wat zullen zijn ouders hiervan vinden?
5. Oeeee dat zijn absoluut geen goede berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven