Joost Klein is niet blij: ‘dat is niet helemaal mijn stijl’

WhatsApp Image 2024 04 30 at 082814jpg

Er is ongenoegen geuit door Joost Klein, de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisie Songfestival, betreffende het vrijgeven van beelden van zijn repetities door de organisatie.

Volgens Klein haalt dit een deel van de verrassing weg. Hij liet weten aan de pers op Schiphol voordat hij vertrok: “Dat verpest ‘de grap’ een beetje,”.

Klein, die zich voorbereidt op zijn aankomende optredens, is kritisch over hoe de Eurovisie-organisatie de sociale media beheert.

“De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl,” merkte hij op.

Hij verwees naar de vrijgegeven foto’s en video’s van de repetities die normaal gesproken privé zijn.

Klein, die zijn act vóór de show geheim wilde houden, vergelijkt zijn voorkeur met die van een goochelaar wiens trucs pas tijdens de uitvoering onthuld worden.

“Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?” voegde hij eraan toe.

Klein wilde voorafgaand aan zijn vertrek niet veel loslaten over de details van zijn show.

Zijn eerste repetitie staat gepland op dinsdag, gevolgd door een tweede sessie op vrijdag.

Klein zal optreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival volgende week donderdag, waar hij samen met vijftien andere landen zal strijden om een van de tien beschikbare finaletickets.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven