Joost Klein biedt excuses aan na voorval: ‘Sorry, dat was niet de bedoeling’

josstjpg

Direct na het incident achter de schermen van het Eurovisiesongfestival bood Joost Klein zijn verontschuldigingen aan, zoals gerapporteerd door het Zweedse dagblad Aftonbladet.

Nadat hij in een confrontatie met een productiemedewerker terechtkwam, werd Klein, die Nederland vertegenwoordigde op het festival, gediskwalificeerd voor deelname aan de finale.

In eerste instantie waren de details van het incident vaag; het team van Klein beweerde dat hij geërgerd was door een cameravrouw die hem filmde direct na zijn optreden, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen.

Het incident werd uitvoerig besproken in Aftonbladet, waaruit bleek dat Klein ongepast gedrag had vertoond.

Volgens getuigen, aangehaald door de krant, werd de zanger ook beschreven als “zeer beledigend”. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat impliceert dat er meer is gebeurd dan aanvankelijk bekend was gemaakt.

Er werd door Aftonbladet gemeld dat Klein verklaarde dat hij “erg gestrest” was door de behoorlijk opdringerige fotografen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens getuigen achter de schermen verloor hij zijn geduld, hief zijn arm en een gebalde vuist op, raakte de cameravrouw en zei: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Direct na het incident toonde Klein veel spijt en herhaalde meerdere keren:

“Het spijt me, het spijt me.” Het is onduidelijk of deze excuses ook direct aan de cameravrouw waren gericht.

Joost Klein excuseerde zich meteen na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven