Vrouw (27) trouwt met oude vriend van de familie: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

Sydney Dean, een 27-jarige vrouw uit Ohio, heeft een relatie met Paul, haar 51-jarige ex-schoonvader. Ze zijn inmiddels al zeven jaar gelukkig getrouwd.


Sydney kent Paul al sinds ze elf jaar oud was, toen hij in haar leven kwam. Op haar zestiende zijn ze begonnen met daten.


Toen ze elf was, ontmoette ze hem, omdat ze op dat moment aan het daten was met zijn zoon. Na het uitgaan van die relatie bleven ze echter vrienden.


Ze bleef op bezoek komen, maar kreeg geen aandacht meer van haar ex-vriendje omdat hij een nieuwe vriendin had. Daarna zocht ze toenadering tot Paul.


De band tussen Sydney en Paul werd sterker en sterker, en toen ze zestien werd, begonnen ze te daten.


In Ohio is het wettelijk toegestaan om te daten vanaf zestien jaar. Het paar besloot uiteindelijk in 2016 met elkaar te trouwen.

Volgens Sydney, in een interview met LadBible, heeft ze recent kritiek gekregen op haar relatie, maar het lijkt haar niet te deren. “Op dit moment geniet ik enorm van de band met de man op wie ik al jaren verliefd ben,” zegt ze.

Zij heeft een boodschap voor degenen die een oordeel hebben over hun situatie. “Ik begrijp dat onze ontmoeting niet conventioneel was,” legt ze uit.

“Zijn zoon toonde geen interesse, maar hij wel. Nu besef ik dat ik de juiste persoon in de familie heb gevonden,” verklaart ze.

Ze ondervond aanvankelijk weerstand van zowel familie als vrienden. “In het begin wilden ze er niet van horen, maar uiteindelijk kwam alles goed. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde over onze relatie, was ze niet meteen enthousiast,” deelt ze mee.


Haar openhartigheid en gesprek hopen een taboe te doorbreken, ondanks aanhoudende kritiek op relaties met groot leeftijdsverschil.


”Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


1. Haar ex schoonvader behandelt haar als een prinses….
2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken…
3. Toen ze 16 werd begonnen ze stiekem met daten.
4. Op 11 jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel is dolgelukkig met elkaar zo laten ze weten…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven