Grote Schrik voor Mart Hoogkamer en Vriendin: ‘Er is Een Onderzoek Begonnen’

WhatsApp Image 2023 05 11 at 145202jpg

Een onaangename verrassing voor Mart Hoogkamer, die recent te horen kreeg dat er een poging tot woningoverval heeft plaatsgevonden bij zijn huis.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Samen met zijn vriendin Jennifer woont Mart sinds vorig jaar in dit huis. Op Instagram deelt hij hun ervaring en de impact van het nieuws op hen.

“De politie is net langs geweest,” start Mart zijn boodschap. Hij deelt over de inbraakpoging en het opgestarte onderzoek.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

“Er wordt momenteel onderzoek gedaan. Zowel de personen als de grijze auto zijn gefilmd. Ik kan jullie verzekeren dat weinig waardevols thuis wordt bewaard; alleen een getrainde politiehond is aanwezig,”

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

Mart lijkt ook een foto van de mogelijke dader te delen.Na het voorval heeft Jennifer aan Shownieuws laten weten dat ze “oké zijn”, maar dat het wel even schrikken was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Nadat Mart en Jennifer in juli 2022 gezamenlijk een huis in Rijnsburg kochten, hebben ze dit uitgebreid laten verbouwen. In 2023 was het eindelijk gereed voor bewoning.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

In haar besluit om het interieur een complete make-over te geven, heeft Jennifer onder andere de bank, de tv-kast, de stoelen en de tafels te koop gezet.

1. Jeetje wat heftig, moet flink schrikken zijn geweest.
2. Hij laat weten dat de politie is geweest.
3. Mart is openhartig over wat er gebeurd is.
4. Heftig zeg voor Mart en zijn vriendin!
5. De zanger deelt ook beelden op social media.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven