Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

“Schoonheid is een subjectief begrip dat voor iedereen anders is. Vandaag de dag wordt schoonheid vaak gemaakt door filters op social media.”

“Sommige vrouwen geven de voorkeur aan mannen met prominente jukbeenderen, terwijl anderen juist de voorkeur geven aan een wat voller postuur.”

“Vandaag de dag worden veel schoonheidsidealen aangepast door middel van diverse cosmetische ingrepen.”

“Het is bijvoorbeeld populair om de lippen op te laten spuiten voor een voller effect. Brazilian Butt Lifts (BBL’s) zijn juist weer in trek, terwijl borstvergrotingen minder voorkomen.”

“Bovendien wordt het inspuiten van b0tox op plaatsen waar rimpels zitten, vandaag de dag steeds gebruikelijker.”

“Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit het Oekraïense Kiev, is een voorbeeld van iemand die ver gaat om aan haar schoonheidsidealen te voldoen.”

“Ze heeft namelijk de grootste jukbeenderen ter wereld weten te bereiken. Zij zelf vindt het prachtig, echter schrikken velen zich een hoedje.”

“Hoewel het niet duidelijk is wat er precies in haar jukbeenderen is geïnjecteerd, vermoedt men dat het niet hetzelfde materiaal is als dat voor lipinjecties wordt gebruikt.”

“Anastasia stopte daar niet. Ze besloot ook een flinke uitstulping onder haar kaak toe te voegen, waardoor haar kaaklijn net zo groot is als haar jukbeenderen.”

“Het is onduidelijk of Anastasia nu klaar is met haar transformatie, maar hier is het resultaat van haar laatste operatie:”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven