Gordon komt met duidelijke waarschuwing naar deze bekende Nederlander: ‘Ik zeg niks meer’

gordon 2jpg

Naar aanleiding van kritiek op zijn nieuwe album, voornamelijk van Ronald Molendijk, heeft Gordon een opmerkelijke reactie gegeven.

Ondanks zijn positieve uitlatingen op Instagram, blijven de streams uit voor Gordon en werd zijn theatertour geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop.

Dronken Gordon huilt aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

Desondanks blijft Gordon optimistisch over zijn werk. Hij lijkt het echter moeilijk te hebben met kritiek, vooral als die afkomstig is van een voormalig Idols-jurylid en gerenommeerde muziekproducent.

Wispelturige Gordon keert terug en slaat terug: ‘Ik gun het je niet meer’

Ronald Molendijk heeft zijn kritische mening gegeven over Gordon en zijn album: “Hij kwam altijd weg met zijn zang- en improvisatievaardigheden, maar nu lijkt het alsof hij alleen nog maar gek doet zonder een sterke basis.”

Hij bekritiseerde ook het album zelf: “Het lijkt alsof het album is gemaakt met lichte benadering. Hij had een echte producer moeten inschakelen.”

Gordon heeft actie ondernomen en Ronald gedreigd met juridische stappen: “Gordon heeft me een dreigbrief gestuurd dat ik mijn mond moet houden, anders klaagt hij me aan voor smaad en laster.”

Collega Bart Ettekoven vraagt zich af of Ronald iets te zeggen heeft over Gordons knieoperatie, maar Ronald geeft hier geen antwoord op:

“Ik heb hier niets over te zeggen. Succes met je knie.” Bart merkt op dat Gordons acties tegenstrijdig zijn met zijn eerdere verklaring om alleen zakelijke zaken op Instagram te delen.

Ik hoorde hem een paar weken geleden zeggen: ‘Ik ga nooit meer iets privé’s posten, maar alleen nog maar zakelijke dingen op mijn Instagram zetten’, maar nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat toch best wel privé is lijkt mij.

Gordon spreekt zich uit en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn vader’

Al met al lijkt het erop dat Gordon geen kritiek op zijn album tolereert en dreigt met juridische stappen als reactie.

Gordon boos op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven