Gordon vindt kritiek op zijn uiterlijk onterecht: ‘Ik vind dat ik er beter uit zie dan ooit’

WhatsApp Image 2024 06 25 at 161232jpg

Gordon is verbaasd over de kritiek op zijn uiterlijk en vindt het niet terecht. “Ik vind zelf dat ik er beter uit zie dan ooit”, verklaart de SBS 6-realityster.

Tijdens een tijdelijke verandering die hem op Bob de Rooij deed lijken, een oud typetje van Paul de Leeuw, veroorzaakte Gordon wat ophef. Gelukkig heeft hij zijn föhn weer terug en voelt hij zich nu goed voor zijn leeftijd.

Ondanks dit alles blijft de kritiek aanhouden, zoals gemeld door de Weekend. Een journalist van het blad confronteert Gordon met opmerkingen op sociale media waarin hij wordt vergeleken met Willem-Alexander.

Gordon is niet blij met deze vergelijkingen: “Wat een flauwekul allemaal. Het verbaast me dat mensen zo gemakkelijk allerlei conclusies over anderen trekken en die dan ook nog opschrijven.”

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

”Het kan me niets schelen hoe ik mijn haar style. Ik vind het leuk en…”

“Daar gaat het toch om.” Gordon uit trots over zijn uiterlijk en vertelt dat hij zich beter dan ooit voelt:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

“Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen.” Hij benadrukt dat dit een behoorlijke prestatie is.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordon spreekt over zijn liefdesverdriet na de breuk met Gavin Rozario en zegt dat hij zichzelf vorig jaar heeft gehaat vanwege zijn naïviteit.

Gavin is woedend op Gordon en overweegt stappen te ondernemen!

“Ik heb vorig jaar mezelf gehaat, omdat ik zo ontzettend naïef en blind ben geweest met Gavin. Daarvoor heb ik mezelf wel echt voor m’n kop kunnen slaan. Dat ik het niet door heb gehad, niets heb gezien.”

Alles wijst op slecht nieuws: Relatie tussen Gordon en Gavin voorbij?

“Ze zeggen weleens: de tijd heelt alle wonden, dat doet het ook – en je leert ook van heel veel dingen, maar ik dacht echt dat ik mijn lesje na zoveel relaties wel had geleerd.”

Gordon met zijn handen in het haar: ‘zwaar weer voor hem op komst’

”Dit was wel echt heel heftig, moet ik eerlijk toegeven. Zó onder de gordel, dat ik dacht: jeetje mina. Maar goed, ik ben eroverheen.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon is absoluut niet te spreken over de opmerkingen.
2. Hij reageert verbaasd en vindt de opmerkingen flauwekul.
3. Gordon legt uit waarom hij niet te spreken is over de opmerkingen.
4. Velen vinden hem lijken op deze zeer bekende Nederlander!
5. Hij noemt het flauwekul en vooral onterecht!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven