Glennis stuurt advocaat af op ladies of soul: ‘besloten hele show te cancelen’

gle 1jpg

Er zijn vragen gerezen over wat er werkelijk gaande is achter de schermen, nadat bekend werd dat Glennis Grace niet langer deel uitmaakt van de Ladies of Soul.

Hoewel fans teleurgesteld waren door Glennis’ vertrek, hint Juicechannel naar mogelijke onderliggende kwesties.

Volgens Instagram-berichten heeft Juicechannel onthuld dat er meer aan de hand is bij de Ladies of Soul dan aanvankelijk gedacht.

“Er lijkt meer te spelen achter de schermen bij Ladies of Soul,”, verklaart het juicekanaal.

“Wij hebben vernomen dat de dames zelfs een brief van een advocaat hebben ontvangen.”

Volgens de berichten is er een geschil ontstaan nadat de Ladies of Soul hun eerste show na de C0vid-periode hadden gepland en deze niet kon doorgaan vanwege een incident met Glennis in de supermarkt.

Hoewel de andere dames aanvankelijk zonder Glennis wilden optreden, werd dit niet geaccepteerd.

”Maar Glenda wilde dan wel een percentage van de inkomsten. De andere dames waren het hier niet mee eens.’

”Toen heeft Glenda haar advocaat een brief laten sturen met daarin dreiging van contractbreuk. Toen is besloten om de hele show te cancelen.”

Als reactie op een dreigende brief van Glennis’ advocaat over contractbreuk, werd uiteindelijk besloten om de hele show te annuleren.

Maar hoe kunnen de Ladies of Soul nu doorgaan zonder Glennis? “Onze bron suggereert, maar dit is niet bevestigd, dat Glennis mogelijk is uitgekocht om het contract te ontbinden,” rapporteert Juicechannel.

“Dit impliceert waarschijnlijk onderhandelingen, gezien het gebrek aan vertrouwen van de andere dames na het incident met de advocaat.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven