Moeder houdt kinderen thuis van school om pesten te voorkomen door haar uiterlijk

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Susie Bradley, die eerder te zien was in het bekende Australische programma Married At First Sight, heeft recentelijk aangekondigd dat ze haar kinderen liever thuis wil houden van school.

Haar bezorgdheid is opmerkelijk: ze vreest dat haar kinderen gepest zullen worden vanwege hoe ze eruitziet. Susie, die bekendheid kreeg door haar deelname aan Married At First Sight in 2019, deelde haar zorgen in een video op sociale media.

Ze maakt zich zorgen dat haar kinderen gepest zullen worden simpelweg omdat hun moeder als aantrekkelijk wordt beschouwd.

In haar video verklaarde Susie: “Ik ben bezorgd dat mijn kinderen gepest zullen worden, enkel en alleen omdat ik een knappe moeder ben.”

Ze waarschuwde ook andere moeders dat ze soortgelijke problemen kunnen ondervinden als ze besluiten esthetische behandelingen te ondergaan bij haar schoonheidskliniek.


In reactie op haar deelname aan het programma heeft Susie haar eigen kliniek geopend waar diverse schoonheidsbehandelingen voor vrouwen beschikbaar zijn.


Volgens Susie heeft dit mogelijk tot gevolg dat hun kinderen op school gepest worden vanwege hun ‘mooie’ moeder.


Deze opmerkingen leidden tot veel kritiek, waarbij haar video niet goed werd ontvangen door volgers die haar beschuldigden van ongepaste promotie voor haar kliniek.


Onder de video verschenen talloze reacties, waarbij een commentator schreef: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij. En die hebben ook nog hersens.”


Een andere reactie luidde: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”


In een nieuwe video met tranen in haar ogen, las Susie enkele van de nare opmerkingen voor die haar diep raakten. Ze deelde ook hoe verdrietig deze reacties haar maakten.


Ondanks begrip voor haar emotionele reactie, vonden sommigen dat ze niet moest klagen na controversiële uitspraken.

1. Naar eigen zeggen is ze een te knappe moeder
2. Ze wil niet dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk
3. Uiteraard kwam er heel veel kritiek op deze video
4. Over smaak valt te twisten
5. Ze zou het heel erg vinden als haar kinderen gepest worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven