Waarom jouw frietjes bij McDonalds misschien anders smaken: Dit kan de reden zijn!

mcdd 1jpg

Een onverwachte wending! Van het solliciteren voor de rol van clown eindig je als afwasser of frituurmedewerker bij de grote gele M.

Echter, indien er sprake is van fouten, kan het nodig zijn om bepaalde zaken recht te zetten. Bij de McDonalds in Booval, Australië, lijkt een medewerkster niet volledig op de hoogte te zijn van haar taken.

Na haar schoonmaakrondje, heeft ze nu echter een vieze zwabber of dweil. En wat doet ze daarmee? Precies! Ze besluit het bij de frituur te drogen.

Gezellig warm onder de warmtelamp, naast de doos met verse frietjes. Helaas voor haar werd dit tafereel vastgelegd door omstanders met hun smartphones.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Volgens de McDonalds betreft het een ‘incident van eenmalige aard’ en heeft de manager de kwestie met de medewerkster besproken.

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond vernielt

Ondanks de verwachting dat ze op zoek moet gaan naar

Als ze ander werk zoekt, is het de beslissing van de filiaalmanager of ze mag blijven.


Als haar strategie werkt, zou het zomaar kunnen dat ze binnenkort een rode pruik draagt en een grappig kostuum aantrekt om kinderen te vermaken.


1. Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven