Emma Heesters komt naar jouw feest en het kost flink wat geld: dit zijn de kosten!

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 1jpeg

Met een YouTube-kanaal dat ze op haar 18e startte, verwierf Emma Heesters bekendheid door het delen van unieke covers van bekende hits van artiesten als Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker.

Met meer dan 6 miljoen volgers en een groeiende fanbase is Emma Heesters uitgegroeid tot een internetfenomeen met video’s die veelvuldig worden bekeken.

Na optredens over de hele wereld en een contract bij Universal’s Republic Records in New York, heeft Emma samengewerkt met bekroonde producers om haar muzikale repertoire te verrijken.

Van optredens bij evenementen als Playlist Live en VidCon tot haar deelname aan ‘Beste Zangers’ en hitsingles zoals ‘Pa Olvidarte’, Emma Heesters heeft haar veelzijdigheid bewezen.

Toppunt van luxe: Kijk binnen in het riante stulpje van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

Met hoogtepunten als optredens met Andrea Bocelli en The Streamers is Emma Heesters een veelgevraagde artiest, maar haar optredens komen wel met een prijskaartje: vanaf 11.500 euro.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven