Vrouw houdt heel veel van Rudolf de eikenboom: ‘Het is zo speciaal’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft haar liefdesleven een unieke wending gegeven door zichzelf te omschrijven als een ‘ecosksueel’.

Ze is verliefd geworden op een eikenboom die ze de naam Rudolf heeft gegeven en waarvan ze gelooft dat hij al eeuwen op haar heeft gewacht. Naar haar zeggen, vult deze boom haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen leidde Sonja een normaal getrouwd leven, maar haar fascinatie voor planten is ontstaan na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als verhalenverteller van ‘er0tische verhalen’ raakte ze tijdens de lockdown geïntrigeerd door een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse wandelingen in de natuur, een gebeurtenis die bijna drie jaar geleden plaatsvond.

“Ik liep vijf dagen per week op een nabijgelegen pad langs de boom”, deelt Sonja, “en voelde vanaf dat moment een sterke connectie met de boom.”

Sonja en de eik die ze liefkozend Rudolf noemt, begonnen een steeds hechtere band te vormen. Maar pas in de zomer van 2021 ontstonden bij haar ‘er0tische gevoelens’ voor deze imposante boom.

Sonja beschrijft in haar verhalen hoe ze zich klein voelt naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Ondanks eerdere relaties met mannen, ervaart ze haar liefde voor Rudolf als een geheel nieuw niveau.

“De aanwezigheid die ik bij de boom voel, is totaal anders dan wat ik in een fantasie met een persoon zoek.”

”Mijn verlangen naar deze er0tische golf van energie duurde lang.” Ze benadrukt dat haar connectie met Rudolf enkel mentaal is, niet fysiek.


Ook wordt benadrukt dat ecosksualiteit geen fysieke interactie impliceert tussen mensen en de natuur.


“Het aanschouwen van de verandering van seizoenen is voor mij een opwindende ervaring. Het brengt me echt in extase.”


”De overgang van de winter, met zijn levenloosheid, naar de levendigheid van de lente en de voortplanting, is een van de meest fascinerende dingen.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven