Bezoeker vraagt Efteling om iets te doen over lawaai van kinderen

eff 1jpg

Er is een video viraal gegaan van een bezoeker aan de Efteling die haar ongenoegen uit over schoolreisjes.

Een TikTok-gebruiker genaamd RedNes deelde haar ervaringen na een bezoek aan het pretpark, waar ze werd overweldigd door het grote aantal lawaaierige schoolkinderen.

“Mijn verzoek aan de Efteling is dit,” begon ze haar betoog terwijl ze in een Gondoletta-bootje zat. Ze stelde voor om het park enkele dagen per jaar exclusief open te stellen voor schoolreisjes.

Haar motivatie? “Als gewone bezoeker heb ik enorm veel last van de schoolreisjeskinderen. Ze schreeuwen, het is overal ontzettend druk.

RedNes deelde dat een medewerkster haar vertelde dat er maar liefst vijfduizend extra kinderen in het park waren naast de reguliere gasten.

“Voor normale bezoekers die even willen genieten met hun kinderen, is dit niet langer mogelijk,” voegde ze eraan toe. Daarom pleit ze voor speciale dagen waarop alleen schoolreisjes zijn toegestaan.

Volgens een bezoeker, is het opvallend hoeveel drukte er rondom schreeuwende en krijsende kinderen is, maar dit zou de ervaring van reguliere bezoekers niet moeten beïnvloeden vanwege de lange wachtrijen. Dit wordt als ongewoon beschouwd.

De video die gedeeld is heeft binnen korte tijd al meer dan 250.000 views gekregen. Op dit moment stimuleert de Efteling schoolreizen door basisscholen een grote korting aan te bieden op de normale entreeprijs, van 51 euro per persoon naar slechts 22 euro per persoon.

1. De video van de dame gaat viraal op TikTok!
2. Deze bezoeker heeft het helemaal gehad met kinderen
3. Naar eigen zeggen zijn normale bezoekers de dupe…
4. Tja hoe moet je correct antwoorden op deze video haha!
5. De vrouw heeft het helemaal gehad met schoolreisjes!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven