Cheryl (63) en haar man (26) zijn in verwachting: ‘We zijn zo blij’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 204122 1jpg

Vol vreugde delen de 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran het geweldige nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kind samen. Dit blije nieuws werd door het koppel via een video op YouTube bekendgemaakt. “We zijn ontzettend gelukkig!”

Cheryl, die al moeder is van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen, had altijd de wens om nog een kind te krijgen met haar jongere partner Quran, die 37 jaar jonger is dan zij.

Zij hebben sinds 2022 actief gewerkt aan hun kinderwens. Vanwege Cheryl’s leeftijd was het niet meer mogelijk voor haar om zelf kinderen te krijgen, daarom besloten ze op zoek te gaan naar een draagmoeder.

Ondanks dat hun eerste draagmoeder niet voldeed aan de gestelde voorwaarden van het contract en het contact verbroken werd, hebben ze nu toch succes gehad.

In de video toont Cheryl trots een echografie van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat we ouders worden,” straalt Cheryl. “Eindelijk kunnen we onze eigen familie stichten.”“`html


”Ik hou van mijn andere kinderen, maar ik heb nog nooit zo’n blijdschap gevoeld,” verklaart ze. Ze is ervan overtuigd dat zij en Quran geweldige ouders zullen zijn.


Quran deelt dat hij tranen van geluk vergoot toen hij hoorde dat hun droom werkelijkheid wordt. “Dit wordt mijn eerste kind. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld.”


Zelfs al zal Cheryl niet de biologische moeder zijn, maakt dat voor Quran niets uit. “Bloed maakt je geen familie en zij zal de beste moeder ooit worden.”


Al vindt Quran het spijtig dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties voornamelijk positief en vol vreugde voor het koppel.

1. Hun liefde wordt bekrachtigd met een kindje.
2. Hij is vol vertrouwen dat zij de beste moeder ooit zal zijn.
3. Deze oma krijgt een nieuwe kans om moeder te zijn!
4. Het geluk van het stel kent geen grenzen.
5. Hun ultieme droom zal werkelijkheid worden!

“`

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven