DJ Afrojack verkoopt zijn grote huis: Dit bedrag vraagt hij ervoor!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

“Nick van de Wall, ook bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in zijn kasteelvilla,” meldt Quote.

“Het imposante landgoed, gelegen net over de grens in het Vlaamse Kalmthout, telt zestien kamers, waaronder acht slaapkamers, en heeft een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, inclusief een zwembad en wellnessgedeelte. De vraagprijs bedraagt zeven miljoen euro.”

“De internationaal bekende Nederlandse dj heeft de villa in 2020 aangeschaft, hetzelfde jaar waarin hij in het huwelijksbootje stapte met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde sportautomerk Lamborghini,” vertelt de bron.

“Het kasteel is gelegen op een perceel van vijf hectare, omringd door natuur en biedt volledige privacy, volgens de makelaar van De Boer & Partners,” voegt de verkoper toe.

“Het landgoed,”

Met de naam De Markgraaf, deze villa heeft overvloedige luxe voorzieningen zoals een binnenzwembad met zuilen, een wellnessruimte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenplaats. Het landgoed beschikt ook over een buitenbak en stallen voor zeventien paarden.

Het is onbekend hoeveel de 36-jarige Afrojack destijds heeft betaald voor deze villa, maar het moet aanzienlijk zijn geweest.

Een eerdere eigenaar, zakenman Jan Rijsdijk, vroeg ooit 20 miljoen euro voor het landgoed, maar zelfs na een verlaging van de vraagprijs met 5 miljoen euro bleef het onverkocht.

Uiteindelijk besloot Van de Wall het pand te kopen nadat Rijsdijk akkoord ging met de verkoop van een groot deel van het terrein aan een natuurorganisatie.

Rijsdijk onthulde dat hij in 1997 7,5 miljoen euro had betaald voor een renovatie van het hoofdgebouw. “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”

“Hij vertelde destijds aan Quote, ‘Maar daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Nou, ik ben goed op weg, haha!'”

Hij gaf aan dat de kosten voor licht en verwarming alleen al zo’n 2.500 euro per maand bedroegen.

1. Voor dit megabedrag krijg je dan wel het beste van het beste.
2. Maar liefst 16 kamers waarvan 8 slaapkamers!
3. Voor dit bedrag krijg je wel een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
4. Wat een bedrag zeg! Wordt nog even door sparen
5. Ontzettend mooi maar wat een bedrag zeg!

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven