Erg moment in Steenrijk Straatarm: Waarom filmt de cameraploeg dit?

geld8 1jpg

In de nieuwste uitzending van “Steenrijk, Straatarm” hebben ondernemers Jordy en Senna een week geruild met Maria en haar zoons.

Ook hebben ze de verantwoordelijkheid op zich genomen voor hond Bo, wat voor ophef heeft gezorgd onder de kijkers en reacties heeft uitgelokt op sociale media.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

In deze aflevering hebben ondernemers Jordy en Senna het leven geruild met moeder Maria en haar zoons Ruben en Raffaël.

Door een ernstige nekhernia kan Maria niet meer werken en leeft ze van een uitkering. Haar huis heeft te kampen met verschillende gebreken.

Terwijl Maria en haar gezin met weinig moeten rondkomen, beschikken Jordy en Senna over maar liefst 2000 euro per week om te besteden.

Ze zijn geraakt door de omstandigheden waarin Maria verkeert. “Ik denk wel dat dit een ouder pijn doet,” delen ze.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil'

Er wordt al snel duidelijk dat Jordy en Senna, naast het huis, ook voor hond Bo moeten zorgen. Dit brengt enige ongemak met zich mee doordat de hond ziek blijkt te zijn.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Reacties van kijkers zijn geschokt, vooral door de uitgebreide weergave van de scène waarin de hond problemen ondervindt. Op sociale media wordt dit als een dieptepunt bestempeld.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Sommige kijkers uiten ook hun ontevredenheid over Maria’s uitgavenpatroon. Tijdens het winkelen koopt ze een lingeriesetje van 400 euro voor zichzelf, wat tot verbazing leidt.

“In geen 400 jaar dat ik zoveel uitgeef aan lingerie,” schrijft een kijker op sociale media. Anderen vragen zich af of dit idee van de productie afkomstig was.

1. Kijkers zijn in shock door deze bizarre scene!
2. Op social media wordt het een dieptepunt genoemd
3. Dit is toch te triest voor woorden…
4. Hopen dat deze aflevering geen herhaling op tv gaat krijgen.
5. De scene wordt uitgebreid in beeld gebracht…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven