Vrouw won miljoenen in de loterij en heeft nu niks meer: ‘Heb er veel spijt van’

milj 1jpg

De toekomst leek rooskleurig voor de Engelse tiener Callie Rogers toen ze een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij.

Op 37-jarige leeftijd worstelt ze echter om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks haar grote winst destijds.

Vragen worden opgeroepen over hoe een minderjarige aan een loterij kan deelnemen, aangezien Rogers op haar 16e het enorme bedrag van 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro, won, destijds was dat blijkbaar mogelijk, hoewel de leeftijdsgrens nu is verhoogd naar 18 jaar.

Terwijl ze destijds slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers drastisch door haar loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, gaf ze het roekeloos uit en het vloog dan ook de deur uit.

Onder invloed van advies van de loterij dat ze negeerde vanwege haar jeugdige onervarenheid, koos ze ervoor om aanzienlijke bedragen uit te geven aan haar uiterlijk, designerkleding en genereuze cadeaus voor vrienden en familie.

Haar vermogen verdween snel door weelderige feesten en de aankoop van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard en haar loterijfortuin tot de laatste cent uitgeput, waardoor ze gedwongen was om een uitkering aan te vragen.

Tegenwoordig probeert Rogers haar leven opnieuw vorm te geven. Ze is terug naar school gegaan om opgeleid te worden als verpleegkundige en werkt nu als verzorgster.

Echter, ze uit haar spijt over het gebrek aan financiën om te zorgen voor haar zoon Blake, die lijdt aan cerebrale parese, wat haar grootste teleurstelling vormt.

1. Het is een uitdaging om de eindjes aan elkaar te knopen.
2. Op dit moment moet zij elke maand rondkomen.
3. Ze heeft zeker spijt van die situatie.
4. Haar portemonnee is bijna leeg…
5. Ze was zo welgesteld, maar nu moet ze elk dubbeltje omdraaien!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven