Claudio (63) is heel blij met zijn vriendin Semie (25): ‘Bij hem ben ik vrij om mezelf te zijn’

sjpg

De 63-jarige Claudio Spilatro heeft een speciale band met de 25-jarige Semie Atadja.

Nadat ze elkaar in 2017 via een dating-app hebben ontmoet, begon hun sterke en duurzame relatie snel.

Ze trekken zich weinig aan van kritiek over het grote leeftijdsverschil. Claudio is er zeker van dat Semie geen ‘gold digger’ is.

Hij gelooft dat haar liefde oprecht is en niet om financiële redenen draait.

Semie heeft aangegeven dat mannen van haar leeftijd vaak niet aan haar volwassenheidsstandaard voldoen.

Oorspronkelijk begon de relatie van Claudio met reizen naar luxueuze bestemmingen en verblijven in prachtige hotels, wat hij beschrijft als het vinden van de ideale, jonge en actieve partner die hij zocht.

Voor Semie staat de relatie echter voor meer dan alleen materiële zaken; ze waardeert Claudio om zijn positieve karakter en probleemoplossend vermogen.

Semie is een fulltime influencer met een indrukwekkend aantal van ongeveer 500.000 volgers op social media.

Hoewel haar verdiensten met haar online activiteiten nog beperkt zijn, werkt ze hard aan haar carrière en deelt ze enthousiast haar leven met haar publiek.


Ondanks hun sterke band krijgen ze online negatieve reacties, waarbij Semie vaak wordt bestempeld als ‘gold digger’ en Claudio kritiek krijgt vanwege het leeftijdsverschil.


Zij delen openlijk over de initiële schok die hun relatie veroorzaakte bij Claudio’s dochter, ex-vrouw en Semie’s zussen, maar zijn verheugd dat ze uiteindelijk steun hebben gekregen.


Claudio en Semie laten zich niet afschrikken door de oordelen van anderen en blijven genieten van hun tijd samen. Hun verhaal is een inspiratie dat liefde geen grenzen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven