Je gelooft je ogen niet: Zo veel verdient Dave Roelvink elke maand!

roe 1jpg

Er is recentelijk veel kritiek geuit op Dave Roelvink door de bekende juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Yvonne beweerde informatie te hebben over Dave, inclusief details over zijn breuk met de moeder van zijn kind en zijn financiële situatie.

In een video heeft Dave gereageerd op de beschuldigingen van Yvonne en heeft hij bijna alle aantijgingen weten te weerleggen.

Dave Roelvink nog even extra de grond ingetrapt: ‘Het is bij iedereen bekend’

Blijkt dat het huis van zijn ex-vriendin waarover gesproken werd, eigenlijk gehuurd is en Dave geen achterstallige huur heeft voor showrooms die hij niet bezit.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

Een van de ernstigste beschuldigingen van Yvonne betreft het gebruik van bepaalde middelen door Dave, waarbij ze beweert dat hij nog steeds verslaafd is.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

Teneinde zijn onschuld te bewijzen, heeft Dave bloed- en urinetests ondergaan om aan te tonen dat hij clean is. Recentelijk zijn er beschuldigingen geuit dat Dave zonder geld zou zitten en dat zijn vader, Dries, al zijn uitgaven betaalt.

Dries Roelvink reageert op heftig gerucht zoon Dave: ‘Ik kan me dat niet voorstellen’

In het weekblad Party heeft Dries persoonlijk gereageerd op deze roddels, waarbij hij de beschuldigingen van de hand wijst. Hij benadrukt dat Dave meer verdient dan hijzelf.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Wat een onzinverhaal! Natuurlijk niet! En dat hij blut zou zijn, daar kan ik maar één antwoord op geven: Dave heeft meer geld dan ik heb!

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Er wordt gesuggereerd dat Dave minstens €50.000 per maand zou verdienen, maar Dries ontkent dit en benadrukt dat hij niet de vertegenwoordiger is van Dave in dit geval.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Hij vermeldt echter wel dat zijn zoon al zeven maanden zonder problemen leeft. “Wat betreft de situatie zelf wil ik er niet over praten, dat moet Dave zelf doen.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

“In dit geval ben ik niet zijn woordvoerder. Wel kan ik bevestigen dat mijn zoon al zeven maanden een correct leven leidt. En ik spreek echt de waarheid.

1. Dat is geen mager maandinkomen!
2. Jeetje wat een geld, met wat verdient hij dat?
3. Dries laat weten dat zijn zoon meer centen heeft!
4. We hoeven geen medelijden te hebben met Dave!
5. Wat doet hij dan voor zo’n hoog maandinkomen?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven