Man gaat los in buurtapp vanwege container: Hinder bij uitlaten van hond!😂🤣

cont 1jpg

Soms zorgen buurtapps voor meer ophef dan oplossingen, zo blijkt uit een recent incident in een buurtgroep waar de hoofdrolspeler buurman Riemer is.

Riemer uitte zijn frustratie over de plaatsing van een vuilcontainer op de stoep, wat volgens hem grote hinder veroorzaakte.

Op de humoristische website Kakhiel zijn screenshots te zien van de discussie die plaatsvond in de buurtapp, waarop Riemer fel reageerde.

Hij benadrukte dat de bak de volgende dag verplaatst of verwijderd moest worden, omdat hij en zijn hond er niet langs konden, ondanks dat er voldoende ruimte leek te zijn op de foto’s.

Buurvrouw Denise onthulde dat de bewoners van nummer 35 verantwoordelijk waren voor het plaatsen van de container.

Riemer drong erop aan dat zij bij hen zou aanbellen om te vragen of de bak weggehaald kon worden, vanwege de nabije afstand waar zij woonde.

Denise weigerde echter, vooral omdat het al laat op de avond was, namelijk om 23.00 uur.

Een andere buurtbewoner, Attie, mengde zich in de conversatie en toonde aan dat er voldoende ruimte was voor Riemer en zijn hond om er langs te kunnen.

Riemer liet zich echter niet overtuigen en beëindigde geërgerd de discussie door kritiek te uiten op het gebrek aan ‘sociale cohesie’ in de app.

Dit incident laat zien hoe een klein probleem kan escaleren in een buurtapp en leidt tot een levendige, zij het vermoeiende, uitwisseling tussen buren.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven