Broer Dorus legt uit wat de reden is van zijn afwezigheid in de serie De Bauers!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 164228jpg

De interesse in de serie De Bauers, die het leven van Frans Bauer en zijn gezin volgt, blijft groot.

Toch valt het fans op dat dit keer Dorus, de broer van Frans die eerder een belangrijke rol speelde, afwezig lijkt te zijn. Wat is hiervoor de reden?

In deze nieuwe reeks van De Bauers ligt de nadruk voornamelijk op Frans, zijn vrouw Mariska, hun kinderen en Frans’ moeder Wies.

Tijdens de aflevering waarin Frans zijn vijftigste verjaardag vierde, waren ook zijn beste vrienden en grootste fans aanwezig.

Maar waar was Dorus? Dorus verklaart aan weekblad Story dat zijn afwezigheid inderdaad op verzoek van Frans was.

“Dat is op verzoek van Frans geweest,” vertelt Dorus. “Omdat de focus deze keer echt op zijn gezin zou liggen. Op hem, Mariska, de zonen en hun geliefden.”

“En natuurlijk onze moeder die regelmatig bij hen thuis is. Daar is van tevoren over gesproken en ik heb daar geen problemen mee.”

“Ik ben dus ook gewoon op zijn verjaardag geweest. Alleen was ik er niet toen de camera’s draaiden.”

Dorus benadrukt dat hij geen bezwaar had tegen het verschijnen voor de camera. “Vroeger was dat ook geen probleem,” zegt hij.

“Ik reed Frans zelfs naar zijn optredens, samen met onze vader Chris. En bij grote concerten hielp ik met het verkopen van merchandise samen met onze moeder.”

“Na het verlies van onze vader ging ik met Frans mee. Deze taken worden nu echter vervuld door zijn oudste drie zoons.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven