Vrouw (21) zoekt partner en stelt bijzondere eisen: ‘Hij moet fit zijn’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 070649jpg

Een Britse vrouw die op zoek is naar liefde blijkt hoge verwachtingen te hebben van haar toekomstige partner.


Tijdens een straatinterview deelt ze wat ze verlangt van haar potentiële partner, met een lange lijst van criteria, waaronder regelmatig sporten.


In de moderne datingwereld hebben mensen vaak specifieke wensen voor hun partners, die ze kunnen aangeven op datingsites zoals Tinder.


Soms lijkt het echter alsof mensen de realiteit uit het oog verliezen. Een interviewer spreekt twee single vrouwen op straat en ontdekt dat ze beiden vrijgezel zijn.


Dit geeft de interviewer de gelegenheid om meer details te verkrijgen. De vrouw met blond haar blijkt strenge criteria te hanteren, waarbij ze mannen die niet sporten resoluut afwijst.

Volgens haar, moet hij fit zijn, verklaart ze. Haar vriendin aan de linkerkant is minder veeleisend en geeft aan enkel geen blanke man te willen. “Voor haar is het goed zolang ze maar zwart zijn,” zegt ze.

De blondine, die aantrekkelijk en fit is, stelt echter nog meer eisen. Haar toekomstige partner moet niet alleen regelmatig sporten, maar ook minstens 1,95 meter lang zijn en een goed gevulde bankrekening hebben om haar te kunnen verwennen.

Zij verwacht dat hij een eigen jacht bezit, bereid is haar te overladen met luxe en designerkleding. Daarnaast moet hij haar meenemen op luxe vakanties en haar woonkosten betalen zodat zij van een rijk leven kan genieten.

Deze twee vrouwen benadrukken dat het leven als vrouw ook vermoeiend kan zijn. “Overal waar we gaan, hebben we het gevoel dat we worden bekeken,” merken ze op.

1. Wedden dat je moet lachen als je haar eisenpakket hoort!
2. Nou dat is een behoorlijk lijstje met eisen!
3. Soms zie je een video en dan is het beter om te zwijgen!
4. Mocht je een gegadigde weten...
5. Deze blondine weet goed wat ze wil hebben...

Bepaalde zaken blijven onduidelijk, of dat nu te maken heeft met hun looks of andere factoren. Het interview is vastgelegd in onderstaande beelden:

Een prachtige Britse dame is op zoek naar de liefde en blijkt hoge eisen te hebben als het gaat om haar potentiële partner. Overigens…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven