John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes: Toch geen sprake van vriendschap!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 222224jpg

Recentelijk heeft John de Bever enkele opmerkelijke uitspraken gedaan over zijn band met Rachel Hazes, waarmee hij eerdere speculaties over hun vriendschap heeft verhelderd.

Ondanks momenten van schijnbare nabijheid, onthult de zanger nu dat hij Rachel Hazes eigenlijk niet als een vriendin ziet.

“Ze is geen vriendin,” verklaarde John de Bever in een recent gesprek met het weekblad Weekend.

dementiejpg

Deze openbaring van John de Bever komt na een tijd van kritiek van fans.

John en zijn man Kees Stevens deelden trots een afbeelding op Instagram waarop zij een exclusief gouden André Hazes-bankbiljet ontvingen van Rachel Hazes.

Sommige fans reageerden echter negatief. Enkele volgers uitten onbegrip en ontevredenheid over het contact met Rachel.

Reacties zoals “Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar” en “Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien,” verschenen onder de post.

In het interview gaat John dieper in op zijn echte vrienden. Hij noemt zijn man Kees en daarna Johan Derksen als zijn beste vrienden.

“Nog steeds ga ik elke week naar hem toe. Ik spreek hem elke dag”, deelt John over zijn relatie met Derksen.

Wat betreft zijn interacties met Rachel Hazes geeft hij aan: “Die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had.”

Hij verduidelijkt verder dat Rachel ook bij hem thuis is geweest om het gouden bankbiljet te overhandigen, een onaangekondigd bezoek.

“Maar dan ben je nog geen vriendin hè. Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Deze verklaringen van John de Bever werpen een nieuw perspectief op zijn sociale kring en benadrukken de complexiteit van publieke relaties in de entertainmentindustrie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven