Berichten van John van het Schip aan 21-jarige gedeeld: ‘Gesprek begon normaal’

johnjpg

Er is aangekondigd dat John van ‘t Schip, voormalig interim-trainer van Ajax, een andere rol zal vervullen bij de Amsterdamse club in het komende seizoen.


Terwijl John van ‘t Schip momenteel van zijn vakantie geniet, staat voetbal niet bovenaan zijn prioriteitenlijst.


Screenshots tonen gesprekken tussen John en een 21-jarige vrouw die stellen dat de berichten van John als ‘vulgar’ worden beschouwd.


Juicechannel heeft deze screenshots ontvangen waarin de 21-jarige vrouw wil delen welke ‘ongepaste’ berichten ze van hem heeft ontvangen.


Op Instagram wordt gemeld dat: “John lijkt interactie te hebben met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”


Het is opmerkelijk dat John zelfs suggereert om de dame uit te nodigen om bij hem te logeren, of andersom in zijn hotel in de stad.


Een opmerking maken over iemands borsten, gezien het leeftijdsverschil, is niet passend.


“Ik ben een borsten man haha… mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie. Fijne dag knappe lieve.”


Deze screenshots verspreiden zich snel via het internet, en je kunt hieronder lezen wat Juicechannel heeft gepubliceerd.


1. Dit had ik nou absoluut niet verwacht van deze man! 2. OMG…. wat moet dit pijnlijk zijn voor zijn kinderen! 3. Het gesprek begon normaal, met nadruk op BEGON! 4. Bizar. Je oren gaan klapperen van deze screenshots! 5, Krijg direct een ander beeld van hem na deze berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven