Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw geweest’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Ronald Koeman, bondscoach, is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende EK 2024, dat binnenkort van start zal gaan.


Tijdens deze periode heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lange tijd gelukkig is, onlangs een openhartig gesprek gehad.


In een recente onthulling deelde Bartina het trieste nieuws dat haar borstkanker is teruggekeerd en nu volgens haar artsen chronisch is geworden.


”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, verwoordde Bartina in haar gesprek met VROUW Magazine.


Hun huis in Spanje biedt een aangenaam leven voor hen beiden. Bartina deelt ook details over haar relatie met Ronald, die momenteel stabiel is, ondanks dat dit in het verleden niet altijd het geval was.


”Er kwam iemand op mijn pad die me aansprak. Misschien speelde het gebrek aan aandacht van Ronald op dat moment ook een rol, waardoor ik er meer voor openstond.”

Bartina besloot uiteindelijk trouw te blijven aan haar man, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald.

”Hij was niet altijd even braaf.” Volgens Bartina heeft hij vele verleidingen weten te weerstaan, maar heeft hij ‘misschien weleens een slippertje begaan’.

Volgens Bartina hoort dit er eigenlijk ook wel bij. ”Hoewel we geen open relatie hebben, is de mens toch niet altijd volledig monogaam.”


Naarmate de jaren verstrijken, wordt dat verleden echter steeds meer een herinnering. Dit is de conclusie die Bartina trekt uit haar onthulling.


1. Of deze openbaringen echtgenoot Ronald nu plezieren…
2. Bartina’s volgers zien hem niet als heilige!
3. Waarom zou iemand deze details met anderen delen?
4. Wat is de reden achter het prijsgeven van deze persoonlijke informatie?
5. Ronald Koeman lijkt geen model-echtgenoot…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven