Andre Hazes beledigt zijn moeder op het podium: Dit is niet netjes!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Er ontstond een ongemakkelijk incident tijdens het optreden van André Hazes op Breda Live, nadat een toeschouwer het woord ‘hoer’ riep na zijn verzoek aan het publiek om ‘gekke woorden’ te roepen.

De zanger reageerde hierop door te vragen: “Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Hazes probeerde later de situatie te sussen door te verklaren: “Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controverse escaleerde toen Hazes en het publiek herhaaldelijk het woord ‘hoer’ riepen, wat tot veel verontwaardiging en kritiek heeft geleid.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW, deelde André Hazes dat hij zijn relatie met zijn zus Roxeanne heeft weten te herstellen, maar dat dit nog niet is gelukt met zijn moeder.

André benadrukt dat er geen contact is en zegt: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” aldus André.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Vervolgens zegt hij: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Eerder dit jaar sprak André zich uit over zijn moeder, met wie hij een juridisch geschil heeft over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” vertelde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André erkent dat zijn moeder flink verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Een juridische strijd tussen Andre Hazes’ moeder en zus is momenteel aan de gang. De zanger gaf hierover een korte opmerking, waarin hij zei: “In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Roxeanne is begonnen met een bodemprocedure tegen haar moeder vanwege mogelijke onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader André Hazes sr, wat bekend werd gemaakt in september van vorig jaar.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Ondanks dat Rachel volgens het testament geen erfgenaam is, mag zij zich voorlopig wel als zodanig presenteren. Dit komt doordat Roxeanne te laat was met het starten van een kort geding. Het geschil zal nu door de rechtbank in een bodemprocedure worden behandeld.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Een mooie uitstraling is hier ver te zoeken.
2. Hier werd geprobeerd om de situatie te herstellen.
3. De grens is hier duidelijk overschreden.
4. Dit moet een pijnlijke situatie zijn voor haar moeder Rachel.
5. Dergelijke opmerkingen zijn absurd en onzinnig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven