Andre Rieu stopt concert plotseling: ‘We hebben hulp nodig!’

WhatsApp Image 2024 07 07 at 075457 1jpg

Er vond tijdens het eerste Vrijthofconcert van André Rieu in Maastricht gisterenavond een incident plaats waarbij een vrouw in het publiek onwel werd. Dit leidde tot een directe onderbreking van het concert door de beroemde violist.

De beslissing om het concert te onderbreken werd genomen door Rieu met als doel om snel hulp aan het slachtoffer te kunnen bieden, en gelukkig herstelde de vrouw vrij snel.

Shownieuws had direct na het concert een gesprek met de wereldberoemde André Rieu, waarin hij zijn indrukken over het voorval deelde.

Bart Ettekoven voerde een gesprek met de violist, waarin Rieu zijn reactie op het incident deelde en de duidelijke impact ervan op hem benadrukte.

Op dit moment is André Rieu begonnen aan zijn 19e concertreeks van de Vrijthofconcerten. Vorig jaar juli gaf hij twaalf optredens waarbij maar liefst 150.000 bezoekers uit honderd landen aanwezig waren.

Na lang te hebben nagedacht, heeft Rieu onthuld aan De Telegraaf dat hij graag samen met Bruce Springsteen wil optreden.

“Het zou geweldig zijn om hem als gast in Maastricht en over de hele wereld te verwelkomen. Ik bewonder zijn muziek en ben een grote fan,” zei Rieu opgetogen.

Ondanks dat Springsteen niet zal optreden tijdens de huidige concertreeks, blijft Rieu mysterieus over wat het publiek te wachten staat.

“Ik garandeer dat het weer groots aangepakt zal worden,” voegde Rieu toe, die het optreden in Maastricht als een thuisgevoel beschrijft.

“Tijdens die tijd zie ik alleen maar blije gezichten in de stad. De stad bruist een maand lang en als het weer meewerkt, wordt het een groot feest met drukke terrassen,” aldus Rieu.

1. De violist voelde de impact goed.
2. Er waren twee grote fouten.
3. Voor zowel het publiek als het team van Rieu was het flink schrikken.
4. Zowel het publiek als het team van Rieu waren diep geschrokken.
5. De violist was enorm onder de indruk van het incident.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven