Albert Heijn roept veel producten terug: klanten krijgen hun geld terug!

appjpg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.

Op de website van de AH staat: Streeckgenoten heeft besloten om het artikel Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit de schappen te halen.

De reden voor deze actie is de mogelijke aanwezigheid van sporen van tarwe, granen en mosterd in het product, terwijl deze allergenen niet op de verpakking vermeld staan.

Een productiefout heeft ervoor gezorgd dat de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking is beland, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket vermeld staan.

Mensen met een allergie voor een van deze stoffen wordt ten zeerste afgeraden dit product te consumeren.


Instructies zijn gegeven aan klanten om het item naar de winkel terug te brengen en zij zullen het volledige bedrag terugkrijgen.


Voor consumenten zonder gluten- of mosterdallergie is het product veilig om te eten.


Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten via +31 138505920, Adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.


1. Belangrijk om te weten! 2. Dit populaire product niet nuttigen maar terugbrengen 3. De keten doet een oproep aan hun klanten! 4. Product terugbrengen en vooral niet eten 5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven