Na een lange werkdag of een avondje uit is er vaak één snack die je aandacht trekt: de döner kebab.
Of je nu na werk door de stad wandelt of na een avond feesten de club verlaat, een sappige kebab is moeilijk te weerstaan.
Heb je je echter wel eens afgevraagd wat er precies in die kebab zit? Voor één persoon veranderde een bezoek aan een kebabfabriek volledig zijn idee over deze geliefde snack.
“Er is maar één ding waar je aan kunt denken: een dikke, vette, smerige kebab, natuurlijk.” zegt hij. Uit openbaringen blijkt dat sommige kebabfabrikanten niet alleen lamsvlees gebruiken zoals ze beweren.
Een insider onthulde dat er gevallen bekend zijn waarbij varkensvlees is ontdekt in kebabs die als lamsvlees werden verkocht—dit werd als onacceptabel ervaren.
Specifiek voor de moslimgemeenschap is dit een belangrijke kwestie.
Een diepgaand onderzoek werd gedaan door negen kebabs van verschillende plekken naar een DNA-laboratorium te sturen voor analyse.
“Het is onaanvaardbaar voor de moslimgemeenschap wanneer varkensvlees wordt aangetroffen,” vertelde een medewerker van de fabriek.
De kebabs werden onderzocht op de aanwezigheid van rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip, en zelfs minder gebruikelijke vleessoorten zoals paard of ezel door forensisch wetenschapper Paul Hancock.
De uitkomst van het onderzoek was verontrustend: “Slechts één van de geteste kebabs bevatte enkel lamsvlees.”
1. Voor de moslimgemeenschap is dit absoluut onacceptabel!
2. Het verrassende onderzoek onthult dat de werkelijkheid anders kan zijn dan gedacht…
3. De kebab zal waarschijnlijk niet meer zo aantrekkelijk lijken!
4. En consumenten worden mogelijk misleid!
5. De resultaten van het onderzoek baren zorgen!