”Echtpaar is verbaasd: Wat een hamburger kost in het Bilderberg Hotel!”

bb 1jpg

De prijsstijgingen in Nederland zijn de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Met name de huizenprijzen in de Randstad liggen zo hoog dat zelfs met twee modale inkomens het kopen van een huis bijna onmogelijk is geworden.

De stijgingen leiden ook tot aanzienlijke verhogingen van de huurprijzen, waardoor betaalbaar wonen steeds moeilijker wordt.

Niet alleen de kosten voor levensmiddelen zijn gestegen; ook de prijzen voor eten en drinken zijn fors omhoog gegaan. Een karig gevulde boodschappenmand in de supermarkt kan al gauw 60 euro kosten.

Consumentenbond waarschuwt klanten van deze drie supermarkten: Controleer je bon!

Ook de brandstofkosten blijven stijgen, waardoor tanken aardig in de papieren loopt. Zelfs een alternatief zoals reizen met de trein is vaak niet veel voordeliger.

Krankzinnig: ouders vergeten hun baby (1) in de trein

Zelfs vliegtickets zijn duurder geworden, waardoor een vakantie steeds minder betaalbaar wordt.

Wanneer je zo nu en dan uit eten gaat of op het terras iets wilt drinken, moet je daar diep voor in de buidel tasten.

Er wordt opgemerkt dat het bedrag voor een koud biertje op het terras in het verleden genoeg zou zijn geweest voor een volledige maaltijd.

Zelfs bij goedkopere opties zoals de FEBO of McDonald’s loop je al snel tegen hoge kosten aan, zelfs wanneer je met z’n tweeën bent.

Een recent incident bevestigt de extreem hoge prijsstijgingen. Een koppel dineerde in het restaurant van een Bilderberg hotel in Rotterdam en schrok van de rekening, besloot zelfs een foto te maken.

Voor twee hamburgers, frietjes en wat mayo moesten ze bijna 65 euro betalen, bijna 65 euro dus.

Op de foto was te zien dat de hamburgers niet royaal waren en dat de frietjes bijna leken te bestaan uit een half aardappel. De hoge kosten voor de biertjes maakten de rekening des te schokkender.

1. Wat een bedrag! Ligt de hamburger op een bedje van goud ofzo….
2. Voor de normale mens is dit dus niet te behappen!
3. Ik zou me ook kapot schrikken bij het zien van de rekening!
4. In dit hotel betaal je dus de jackpot voor een broodje hamburger!
5. Kennelijk hebben ze speciale hamburgers in Rotterdam!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven