Els vertelt haar verhaal over het laatste afscheid van haar ouders: ‘Ik hou van jullie’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 184013 1jpg

Els, die bekendheid verwierf door haar deelname aan B&B Vol Liefde, heeft haar aangrijpende beleving gedeeld op Instagram betreffende het verstrooien van de assen van haar overleden ouders.

Gesteund door haar twee broers en zussen begaf ze zich naar Frankrijk, een locatie die een speciale betekenis heeft voor de familie.

Uitgebreid beschrijft Els in haar post hoe zij en haar familie de as van hun ouders hebben uitgestrooid op een specifieke locatie in de Jura-regio.

De regio Jura was een geliefde bestemming van haar ouders sinds haar zus en zwager daar twintig jaar geleden een woning hadden gekocht. Het voelde voor hen als een ware ’thuis’.

De reis naar Frankrijk was doordrenkt met intensiteit. “Ik begeef mij met mijn oudere broer op weg, mijn ouders op de achterbank… de urnen dan,

Ze gaat een week op pad met haar broers, zus, zwager en schoonzus,” noteert ze.

”We delen allemaal dezelfde humor, dus er werd die week veel gelachen en gehuild terwijl we onze geliefde ouders uitstrooiden…” 

Els vertelt dat ze onlangs een familiereünie in Frankrijk hadden, maar dat ze dit keer jammer genoeg niet aanwezig kon zijn.

Toch benadrukt ze de hechte band met haar familie: ”Het is zo speciaal om op onze leeftijd zo’n week samen te zijn en… geen enkel onvriendelijk woord. De liefde voor elkaar is enorm. Ik hou van jullie!”

Ondanks dat het verstrooien van as in de natuur in Frankrijk officieel niet is toegestaan, lijkt deze persoonlijke en symbolische handeling voor Els en haar familie een belangrijke manier te zijn geweest om afscheid te nemen en hun ouders te eren.


1. Een afscheid met een bijzondere lading.
2. Els vertelt over het definitieve afscheid van haar geliefde ouders.
3. Een mooi, ontroerend en bijzonder afscheid van haar ouders.
4. Een persoonlijk en ontroerend verhaal over het afscheid..
5. Er is die week heel wat gelachen en gehuild laat Els weten…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven