Wat is er aan de hand? Greetje uit Urk weggestuurd en naar huis gestuurd!

WhatsApp Image 2024 09 09 at 181805jpg

De deelneemster Greetje Hakvoort, die bekendheid verwierf in de serie Urk!, heeft onverwacht het programma Echte Meisjes in de Jungle verlaten, hoewel ze aanvankelijk aan dit programma deelnam.

Haar fans hebben opgemerkt dat Greetje weer actief is op sociale media, wat vragen oproept over wat er zich precies heeft afgespeeld tijdens de opnames.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

Het programma Echte Meisjes in de Jungle staat bekend om zijn opwindende televisie en dit seizoen belooft niet anders te zijn met deelneemsters zoals Joan Pronk, Beate van der Weide, Daniëlle Balk, Elodie Laay, Nicol Kremers en anderen.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

Vanaf het begin lijkt de sfeer echter gespannen te zijn geweest. Vorige week berichtte het juicekanaal reality_fbi dat Yara-Nour de Klein niet eens aan het avontuur zou beginnen vanwege een onverwachte situatie bij een controle, waardoor ze een openstaande gevangenisstraf moest uitzitten.

Opnieuw heftige periode voor Greetje uit Urk: ‘kwetsend en een beetje vernederend’

In weerwil van de regel waarbij de deelnemers dienen te wachten tot de opnames zijn afgelopen alvorens informatie te delen, lijkt Greetje uit Urk zich daar niet veel van aan te trekken.

URK!-ster Greetje eenmalig openhartig over scheiding: ‘een donderslag bij heldere hemel’

Zij deelt namelijk op Instagram meerdere stories zonder terughoudendheid. Naar verluidt zou Greetje naar huis zijn gestuurd omdat ze niet goed paste in de groep, aldus het juicekanaal juicechannel.

Urker Greetje heeft boodschap voor toetsenbordhelden: ‘Soms pijnlijk zelfs’

Dit staat haaks op de ervaring van haar voorganger uit Urk!, Jacomien, die vorig jaar de finale bereikte en het publiek voor zich won.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’

De reden voor het vertrek van Greetje is nog onbekend, maar het lijkt erop dat haar tijd in de jungle korter duurde dan gepland.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’

1. Op Instagram worden meerdere stories door haar gedeeld zonder terughoudendheid.
2. Gre besluit de regels van het programma niet te volgen.
3. Uiteindelijk is Gre zonder enige aarzeling uit het programma verwijderd.
4. Het inpakken van haar koffer gebeurde in een rap tempo voor Gre.
5. De deelname van Gre aan het programma eindigt abrupt doordat ze eruit is gezet.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven