Mart Hoogkamer krijgt veel boze berichten: ‘Je bent een bedrieger en een leugenaar’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

Vele ontevreden reacties bereiken Mart Hoogkamer, meldt hij. Vooral vakantiegangers in Spanje sturen hem de laatste tijd negatieve berichten.

“Ik ontvang zoveel vervelende berichten van mensen,” vertelt hij. De kritiek richt zich voornamelijk op zijn lied, waarin hij zingt over de altijd schijnende zon in Spanje, terwijl het er momenteel stortregent.

“Men beschuldigt mij van bedrog en leugens,” aldus Mart. Hij begrijpt de frustratie, maar benadrukt dat de boodschap van zijn lied niet letterlijk genomen moet worden.

“Het draait niet om de locatie waar de zon schijnt,” verklaart hij. “Het gaat erom te genieten van mooie momenten, of dat nu in Spanje, Griekenland of gewoon in Nederland is.”

Mart sluit af met een verwijzing naar zijn entourage.

De lancering van het aanstaande nummer Ik Spaar Geen Centen staat gepland voor volgende week. Binnen dit lied staat het concept van het verzamelen van herinneringen centraal in plaats van materiële rijkdom.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

In aanvulling op artistieke uitdagingen staat Mart aan de vooravond van een belangrijke nieuwe levensfase: de verwachting van zijn eerste kindje met Jennifer van Ooijen, zijn partner.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Ondanks de vreugdevolle gebeurtenis, heeft de zwangerschap zijn uitdagingen gekend. Jennifer heeft recentelijk gedeeld dat het begin van de zwangerschap zwaar voor haar was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

“Ik heb me echt heel slecht gevoeld, maar gelukkig voel ik me nu weer veel beter en voel ik me weer een beetje meer mezelf,” vertelde ze in een interview met Shownieuws.

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Mart is volledig toegewijd aan zijn rol als aanstaande vader en biedt haar volledige steun en bijstand.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

Samen met mijn collega ging ik op vakantie, en ondanks de hitte maakte Mart zich zorgen om ons: ‘Waarom ga jij niet even zwemmen?’

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Toen ik vroeg waarom, antwoordde hij: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Hij toont duidelijk zijn beschermende kant.


1. Naar eigen zeggen heeft hij veel kritiek ontvangen.
2. Begrijpelijkerwijs deelt de zanger zijn frustratie.
3. Zijn aanhangers beschuldigen hem van leugens!
4. Er wordt beweerd dat hij niet eerlijk en betrouwbaar is.
5. De zanger beweert overspoeld te worden met negatieve reacties.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven