Koningin Maxima en Danielle Oerlemans zijn geen goede vrienden meer: ‘Ruzie’

WhatsApp Image 2024 08 22 at 184639jpeg

Ondanks dat koningin Máxima’s privéleven grotendeels privé wordt gehouden, is wel bekend dat ze een hechte vriendschap heeft met interieurontwerpster Mariska Dietz.


Mariska is gehuwd met Theo Dietz, een bekende distributeur van O’Neill en al geruime tijd een goede vriend van koning Willem-Alexander.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

De vriendschap tussen deze dames gaat verder dan de Nederlandse grenzen; ze zijn zelfs samen waargenomen in Griekenland.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Voordat Mariska Dietz koningin Máxima ontmoette, was zij al lange tijd goede vrienden met Daniëlle Oerlemans.


Daniëlle, de partner van tv-producent Reinout Oerlemans, betrok Mariska bij advies tijdens de renovatie van hun huis in Los Angeles.

Na een ingrijpende verbouwing werd het huis dat de Oerlemans-familie voor 22 miljoen dollar kocht, uiteindelijk verkocht voor een bedrag van 70 miljoen dollar.

Er wordt beweerd dat hoewel Daniëlle suggereert dat ze een getalenteerde interieurontwerpster is, ze volgens ingewijden vooral de ideeën van Mariska heeft overgenomen.

“Alle fijne kneepjes die Daniëlle in haar nieuwe huis toepast, heeft ze geleerd van Mariska,” citeert een bron uit de vriendenkring van Mariska, zoals gerapporteerd in het tijdschrift Weekend.

Voor Mariska was het aanbieden van hulp een vriendendienst, maar Daniëlle wist hier financieel goed van te profiteren.

Ondanks dat Mariska zelf er niet openbaar over spreekt, heeft het voorval binnen haar vriendenkring tot enige spanning geleid.

Er wordt gesproken over ‘bloedbonje’ in de vriendengroep rondom Mariska, terwijl ze elkaar eerder nog zussen noemden.

De relatie tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie lijkt beïnvloed te worden door deze spanningen.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Koning Willem-Alexander en Máxima waren bevriend met Daniëlle en Reinout via de Dietz-familie.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

Volgens het blad Weekend heeft Willem-Alexander mogelijk geholpen om Reinout de eretitel van honorair consul in Los Angeles te bezorgen, waardoor zijn status werd verhoogd.

Volgens geruchten lijdt koningin Maxima aan deze bizarre aandoening!😱😲

In verband met een kwestie betreffende het interieur lijkt de band tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie te zijn afgekoeld.


“Daniëlle blijft het geheime Instagramaccount van onze koningin volgen, maar het is opvallend dat Koningin Máxima geen likes meer achterlaat bij de foto’s van Oerlemans, iets wat ze voorheen regelmatig deed.”


De vraag die nu rijst is of er een mogelijkheid tot verzoening bestaat in deze gespannen toestand, misschien zelfs gemedieerd door de honorair consul, om de relatie tussen de voormalige hartsvriendinnen te herstellen.

Hoewel weinig bekend is over het privéleven van koningin Máxima, is het geen geheim dat zij een nauwe vriendschap onderhoudt…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven