Nederlandse Naomi filmt UFO vanuit vliegtuig: ‘Drie mensen hebben het gezien’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 110457jpeg

Een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland was voor Naomi, een Nederlandse toerist, een aangename ervaring. Na een ontspannen verblijf keerde ze terug naar huis.

Tijdens de terugvlucht genoot ze van een prachtige zonsondergang die zichtbaar was vanuit haar vliegtuigraampje. Meteen pakte Naomi haar telefoon om het moment vast te leggen.

Tijdens het filmen van de zonsondergang merkte ze iets vreemds op. Op de video is een mysterieus object te zien dat door de lucht zweeft.

Opvallend is dat Naomi dit ‘object’ tijdens het filmen lijkt te missen, omdat ze het niet met haar camera volgt.

Pas later moet ze het opgemerkt hebben, wat volgens sommige critici verdacht is. Was het werkelijk een UFO of was het mogelijk dat Naomi wat te veel sangria had gedronken?


In de definitie van een UFO, oftewel een “Unidentified Flying Object”, past het vreemde object dat werd waargenomen.


In de Amerikaanse terminologie worden vergelijkbare verschijnselen aangeduid met “unidentified aerial phenomena” (UAP), waarmee verwezen wordt naar niet-geïdentificeerde fenomenen in de lucht waarvan de oorsprong onbekend is op het moment van observatie.


Kortom, alles wat door de lucht beweegt en niet direct te identificeren is, kan geclassificeerd worden als een UFO.


Voor Naomi is er echter geen enkele twijfel: dit ging verder dan slechts een UFO, zij gelooft stellig dat het een buitenaards wezen was.

Volgens Naomi gelooft ze al geruime tijd in het bestaan van buitenaardse wezens, maar niet op de conventionele manier van micro-organismen op een verre planeet.

Ze visualiseert eerder kleine wezens met vliegende schotels die ons heimelijk bezoeken vanaf een andere planeet.

Zij beweert zelfs bewijs te hebben: “Ik heb het op een platform geplaatst waar veel over UFO’s en aliens gepost wordt. Creatures, I don’t want to call it aliens… That we don’t know about.”

”Er zijn gewoon drie witnesses die het hebben gezien.” Naomi lijkt zeker te zijn van haar waarnemingen. Laten we naar de beelden kijken en ons eigen oordeel vellen.

Naomi, een Nederlandse toerist, genoot van een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland. Na een ontspannen verblijf…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven