BenB Vol Liefde-Malgosia heel verdrietig: Vriend praat over wat er gezegd wordt!

mgjpg

Een bron onthult in een interview met weekblad Story wat er volgens hen in het verleden is gebeurd en heeft deelneemster Malgosia van het programma B&B Vol Liefde diep geraakt.

Volgens de bron heeft Malgosia tien maanden in de gevangenis doorgebracht wegens haar vermeende betrokkenheid bij drugshandel, wat voor veel media-aandacht zorgt.

Haar goede vriend Jacob onthult aan Weekend dat Malgosia beweert onterecht vast te hebben gezeten en erg aangedaan is door de situatie.

De beschuldiging dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die cocaïne importeerde, heeft Malgosia diep geraakt en veroorzaakt veel media-aandacht.

”Een recent telefoongesprek met haar in Polen stemde haar erg verdrietig. De beschuldigingen zijn voor haar heel pijnlijk en onterecht. Het feit dat ze wordt gezien als een crimineel, raakt haar diep.”

Volgens Jacob heeft Malgosia onterecht jarenlang moeten vechten om haar onschuld te bewijzen na valse beschuldigingen.

Volgens haar ontkenningen heeft Malgosia nooit in drugs gehandeld en beschuldigt ze het corrupte rechtssysteem in Polen, inclusief de rechter. Jacob zegt: “Ze beweert onterecht vast te zitten en ik geloof haar daarin.”

Er loopt momenteel nog een rechtszaak tegen Malgosia in Polen, maar Jacob meldt dat ze niets over deze zaak met hem heeft gedeeld.

“Het zou inderdaad schandelijk zijn als dat scenario klopt. Ze lijkt echter geen behoeftige vrouw te zijn; ze bezit een luxueuze auto en runt een B&B in Polen.”

“Soms zijn degenen die het aardigst lijken, eigenlijk de grootste bedriegers. Toch zou de pers haar niet moeten belasteren zonder tastbare bewijzen.”

Er wordt gesuggereerd dat Malgosia een zoon heeft die tijdens B&B Vol Liefde uit beeld werd gehouden, en hij zou nog geld van haar tegoed hebben.

Een recente bron vertelde aan Story dat Malgosia duizenden euro’s heeft geleend van haar zoon en dit nog niet heeft terugbetaald.


De communicatie tussen haar zoon en Malgosia lijkt te zijn verbroken, wat een moeilijke situatie veroorzaakt doordat ze elkaar lijken te negeren.


Deelnemer Malgosia van het programma B&B Vol Liefde is geraakt door een openbaring die nu breed bekend is in Nederland…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven