Opmerkelijke autoreis: Nederlands stel laat per ongeluk dochter achter tijdens stop in Frankrijk!

vakjpg

Er was een Nederlands gezin onderweg naar Frankrijk voor een welverdiende vakantie, maar de reis kreeg een onverwachte wending.

Tijdens de lange autorit, met hun 13-jarige dochter achterin, maakte het gezin verschillende tussenstops om te tanken, iets te eten en om naar het toilet te gaan.

Het gezin was vertrokken midden in de nacht, met de hoop ’s middags op hun bestemming aan te komen, zodat ze nog van de dag konden genieten en een goede nachtrust konden pakken voor de start van hun vakantie.

Op een van deze stops, rond 05:00 uur in de ochtend, stopte het gezin op een parkeerplaats langs de snelweg bij Sainte-Thorette.

De 13-jarige dochter ging even naar het toilet, terwijl haar ouders en andere gezinsleden in de auto wachtten.

Wat toen gebeurde, lijkt op een scène uit een nachtmerrie: het gezin reed weg zonder haar. Ze hadden niet door dat hun dochter nog op de parkeerplaats was achtergebleven.


Na twee uur rijden over ongeveer 200 kilometer, beseften de ouders dat hun dochter niet meer achterin de auto zat.


Op dat moment bevonden ze zich in de omgeving van Clermont-Ferrand. De dochter, die nu bij de Franse politie was, raakte geschrokken en in de war toen ze merkte dat haar ouders haar waren vergeten.


Nadat de ouders zich realiseerden wat er was gebeurd, keerden ze onmiddellijk om en reden de hele 200 kilometer terug om hun dochter op te halen.


Veel later kon het gezin eindelijk hun dochter weer in de armen sluiten, opgelucht dat dit avontuur goed was afgelopen.


Een Nederlands gezin was onderweg naar Frankrijk voor een welverdiende vakantie, maar hun reis kreeg een onverwachte wending. Tijdens de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven