Maxime over haar haters: Mensen die niks doen en altijd bier drinken!

WhatsApp Image 2024 08 11 at 103915jpg

Kun je bekende Nederlanders (BN’ers) in Nederland ruwweg onderverdelen in twee categorieën. Presentatoren, acteurs, zangers en andere artiesten behoren tot de groep die bekend zijn geworden door hun talent, aan de ene kant.

Aan de andere kant heb je BN’ers die min of meer per toeval in de schijnwerpers zijn gekomen, zoals reality-sterren, influencers en figuren als Rapper Sjors.

De eerste groep, degenen die hun bekendheid hebben vergaard door hard werk en talent, zijn zich meestal zeer bewust van wat ze in de media zeggen.

Enorme bezorgdheid over Maxime Meiland: ‘ZE heeft vaak enorme huilbuien’

Zij beseffen heel goed dat hun uitspraken effect kunnen hebben op hun reputatie en daarmee op hun loopbaan.

Advocaat Maxime met de grond gelijk gemaakt: ‘Daar gaat zijn moment of fame’

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen; sommige BN’ers zoals Lil Kleine en Maxim Hartman staan juist bekend om hun controversiële uitspraken en daden.

De voorpagina’s worden vaak gehaald op die manier.”

Deze dame trekt de beerput over Maxime Meiland open: ‘Ik vind haar een duivel’

Er is een tweede groep mensen die toevallig bekend zijn geworden, en zij nemen het vaak wat minder nauw met politieke correctheid in hun uitspraken.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Een goed voorbeeld hiervan is de familie Meiland, vooral Erica en Maxime Meiland. De uitspraken van Erica over ‘pinguïns’ hebben veel commotie veroorzaakt.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Als je daarover niet op de hoogte bent, dan kan een simpele Google-zoekopdracht naar “Erica Meiland pinguïns” je bijpraten.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Maxime Meiland heeft ook een gewoonte van het doen van opvallende uitspraken. Tijdens een interview met Robbert Rodenburg kreeg ze de vraag waarom zoveel mensen een hekel aan haar lijken te hebben.”

Heeft.

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Altijd blijven mensen negatief over mij praten. Bij Chateau Meiland ben ik altijd het mikpunt. Ik ben constant voor gek gezet.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Robbert vraagt zich af of dat aan haarzelf kan liggen: “Maar waar komt dat door? Heb je ooit naar jezelf gekeken?” Maxime antwoordt: “Jawel, Heb wel eens gedacht: misschien hebben ze wel gelijk?”

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’

”Maar nee. Dat zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten met hun uitkering en aan het bier zitten. En dan tegen mij zeggen dat ik verwend ben!”

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

”Gerda, no no no. Nee, ik kan daar niet… Nee dat is gewoon niet zo… Ze zoeken het maar uit. Ze hoeven ook niet te kijken trouwens.

In Nederland kun je bekende Nederlanders (BN’ers) grofweg in twee categorieën indelen. Aan de ene kant heb je degenen die…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven