Monica Geuze zoekt persoonlijke assistent: Taken zijn opvallend en bijzonder!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

In verband met haar hectische schema zoekt Monica Geuze, die bekend is als influencer, hulp om haar persoonlijke taken te organiseren.

Van oorsprong een bekende dj van Ronnie Flex en mede door haar relatie met Lil Kleine, heeft Monica zich snel ontwikkeld tot een populaire YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

Aan het begin van januari 2023 besloot ze echter te stoppen met haar dagelijkse vlogs, waarbij ze aangaf meer privacy te willen.

Hoewel Monica zo nu en dan nog presentatieopdrachten aanneemt, ligt haar focus momenteel vooral op haar ondernemingen, waaronder het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Gezien de vele verplichtingen als influencer, heeft Monica besloten een persoonlijke assistent aan te nemen om haar te helpen bij dagelijkse taken.

Een mogelijke ondersteuning voor Monica in haar dagelijkse bezigheden wordt besproken: “Wie het drukke leven van Monica een beetje kent, begrijpt dat zij wel wat hulp kan gebruiken bij zaken zoals boodschappen doen, de auto door de wasstraat rijden, of het schrijven van kaartjes naar vrienden en familie.”

Er wordt gezocht naar iemand die tussen de 16 en 24 uur per week voor Monica wil werken en verschillende taken op zich kan nemen, waaronder het ophalen en brengen van pakketjes.

Op de site vacaturevia.nl staat de vacature open voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze. Het takenpakket geeft een inzicht in de dagelijkse werkzaamheden die Monica graag uit handen zou geven.

Je helpt met het organiseren van dingen zoals verjaardagen, feestjes, etentjes thuis etc. Je regelt alles rondom het huis.”

“Denk aan de tuinman, klusjesman etc. Je regelt alles rondom de auto. Denk aan het plannen van afspraken voor reparaties de wasstraat en tanken etc.”

Er worden huishoudelijke taken uitgevoerd, zoals het brengen en halen van kleding van en naar de stomerij, en het doen van boodschappen, enzovoort.

Er worden bloemen en/of kaartjes gestuurd naar vrienden en familie op belangrijke dagen, en pakketjes worden gehaald en gebracht van en naar pakketpunten/kantoor.

Reality.FBI heeft opgemerkt dat de takenlijst voor deze functie is aangepast.

Vanaf nu zal Monica zelf verantwoordelijk zijn voor het versturen van kaartjes en bloemen naar vrienden en familie.

Op de vacature werd gereageerd met de opmerking: “Salarisindicatie 500 euro. En vanaf 18 jaar met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.” Dit is inderdaad opvallend.

Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven