Eva geeft update na meerdere onderzoeken: ‘Wat stom’

WhatsApp Image 2024 07 27 at 131557jpeg

Er zijn al geruime tijd zorgen over de gezondheid van Eva, die bekend is van het programma Over Mijn Lijk.

Onlangs heeft ze besloten te stoppen met een chemokuur en nu deelt ze op haar Instagram nieuws over een nieuwe behandeling.

OML Eva (25) uit haar grote zorgen: ‘Niet echt een geruststellende gedachte’

De afgelopen week heeft Eva meerdere onderzoeken ondergaan. “In mijn gedachten blijft het allemaal stagnatie en dus stabiel.”

OML Eva (25) uit haar grote zorgen: ‘Niet echt een geruststellende gedachte’

Helaas is de kanker op andere plaatsen in haar lichaam gegroeid, wat Eva al had voorzien. “Maar het is toch vervelend.” Eva begint met een nieuwe behandeling in de vorm van pillen voor verlenging van haar leven.

“Ik hoop dat deze gaan werken en de bijwerkingen me bespaard blijven.” Over vier weken zal duidelijk worden of de pillen effectief zijn.

OML Eva (25) uit haar grote zorgen: ‘Niet echt een geruststellende gedachte’

Veel volgers sturen Eva sterkte toe. Eén volger schrijft: “Alleen jij kunt zo stralend je nieuwe kuur showen.” Een ander zegt: “Zeker stom!!! Maar fijn dat je arts weer een nieuw pilletje uit de hoge hoed getoverd heeft.”

OML Eva (25) uit haar grote zorgen: ‘Niet echt een geruststellende gedachte’

Eva is onlangs gestart met haar twaalfde chemokuur in haar strijd tegen kanker. Helaas waren de bijwerkingen te zwaar. Een moeilijke tijd voor haar.

Na overleg met haar arts heeft ze via Instagram aan haar volgers laten weten dat ze heeft besloten te stoppen met de kuur vanwege de invloed op haar kwaliteit van leven. De arts begreep haar standpunt.

Eva is weer gestart met haar vorige pillenkuur om te voorkomen dat de groei van de kanker opnieuw zou versnellen. Ze zal de kuur hervatten zodra ze voldoende hersteld is van de chemotherapie. Gelukkig gaat het nu beter met haar gezondheid.

Ze heeft nu toestemming gekregen om een extra tablettenkuur te starten.

1. Mijn gedachten zijn bij haar!
2. Het is een moeilijke situatie maar zij is zo krachtig!
3. Het is zwaar, toch is ze een sterke vrouw!
4. Ik bewonder de moed en kracht van Eva!
5. Ze deelt online een update over haar gezondheid:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven