Bijzondere beelden van vakantie op Tenerife: Elke ochtend om acht uur rennen mensen voor een ligstoel!

bedjejpg

De zomervakantie is aangebroken en velen uit Nederland zijn naar het buitenland vertrokken om te genieten van een welverdiende vakantie.

Vele vakantiegangers verblijven op campings, anderen trekken eropuit met de camper en vooral gezinnen kiezen voor een hotel met alle luxe, zoals een zwembad.

Hotel Bitácora, gelegen in Playa de las Américas, Tenerife, staat bekend als een uitstekende keuze voor gezinnen.

Dit hotel biedt een scala aan faciliteiten, waaronder twee restaurants, buitenzwembaden, een kinderzwembad, een fitnessruimte en een bar met live entertainment.

Bezoekers zijn lovend over de netheid, ruime kamers, behulpzaam personeel en de gunstige locatie nabij stranden en lokale attracties.


Over het algemeen blijft het hotel goed beoordeeld, ondanks enkele opmerkingen over voedselkwaliteit en het reserveren van ligbedden.


Maar laten we eens nader bekijken wat er gebeurt rondom het reserveren van ligbedden. Het zwembadgedeelte van Hotel Bitácora opent namelijk precies om 8 uur ‘s ochtends.


Om 8 uur stipt opent het zwembad, geen minuut eerder of later. En dan vindt er een speciale gebeurtenis plaats. Het is een keuze die je maakt tijdens je vakantie.


Dit is geen goedkoop hotel, maar een plek waar de prijs hoger ligt, en je moet rennen om een ligbedje te bemachtigen. Het is verbazingwekkend.


1. Lekker ontspannen aan het zwembad, maar eerst een bedje scoren hahaha!
2. Het is maar waar je zin in hebt iedere ochtend:
3. Niet alleen in dit hotel maar ook elders is er de ligbedden-race!
4. Een duur hotel waar je wel moet rennen voor een ligbedje:
5. Dit is toch complete waanzin: veel geld betalen en dan nog strijden voor bedje

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven