Drie mensen wonen samen, delen bed en eten: ‘Liefde is voor iedereen anders’.

WhatsApp Image 2024 07 19 at 164226jpg

Met een bijzonder verhaal over moderne relaties delen twee vrouwen en een man hun ervaring met een driehoeksverhouding, waarbij ze benadrukken dat hun relatie niet verschilt van traditionele monogame relaties.

Megan werd door Alana en Kevin ontmoet via de datingapp 3Fun, die speciaal is ontworpen voor mensen met diverse relatiewensen.

Wat initieel begon als een zoektocht naar iets ‘leuks’, groeide al snel uit tot een diepere verbintenis nadat het trio elkaar beter leerde kennen.

Drie jaar later leven ze als een hecht trio, delen ze een bed, eten ze samen en hebben ze zelfs gezamenlijk een huis gekocht.

Voor het drietal voelt deze dynamiek volkomen normaal en beschouwen ze het als een organische uitbreiding van hun liefde en verbondenheid.

“Het was mijn verlangen om mijn horizon te verbreden,” verklaart Megan. “Ik ontwikkelde nieuwsgierigheid naar beide geslachten en was op zoek naar nieuwe belevenissen. Toen ik dit met Kevin deelde, stond hij open voor het idee.”

In eerste instantie was het een spannende ontdekkingsreis, maar na enige tijd kozen ze er gezamenlijk voor om een stabiele relatie op te bouwen.

Na intensief contact gedurende een maand groeide er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Een ontmoeting in een café bevestigde hun gevoelens en zo besloten ze om als trio verder te gaan.

Zij delen hun belevenissen regelmatig op sociale media, waaronder TikTok (@campthrouple), waar zij zowel positieve als negatieve reacties ontvangen.

Vele mensen tonen interesse in hun levenswijze en zoeken advies, toch zijn er kritische geluiden, voornamelijk afkomstig uit religieuze kringen.

Alana zegt: “Verschillende liefdesvormen en relaties bestaan, we willen dit tonen. Elke relatie is uniek en er is geen universele benadering van liefde.”

hun verhaal biedt een nieuwe kijk op relaties en genderdynamiek. Ze benadrukken dat hun relatie gegrondvest is op gelijkheid, respect en open communicatie.

Ze delen niet alleen fysieke ruimtes, maar ook emotionele banden en verantwoordelijkheden. Dit gaat verder dan een oppervlakkige verbintenis en

In tegenstelling tot traditionele monogamie, biedt een alternatief.

Als een symbolische stap in hun relatie die hun toewijding aan elkaar verder versterkte, namen ze gezamenlijk de beslissing om een huis te kopen.

Ondersteund door een netwerk van vrienden en medestanders die hun keuze voor een polyamoreuze relatie respecteren, navigeren ze samen door het leven als een team.

Hoewel ze enige zorg hebben over de levensvatbaarheid van hun relatie op de lange termijn, zijn ze vastbesloten om samen te groeien en de uitdagingen die ze tegenkomen het hoofd te bieden.

Zij zijn ervan overtuigd dat openheid en eerlijkheid essentieel zijn voor het behoud van harmonie binnen hun driehoeksverhouding.

Zij hopen als pioniers van een alternatieve liefdesvorm niet alleen begrip te bevorderen, maar ook anderen aan te moedigen om hun eigen pad in liefde en relaties te volgen.

1. Haar partner stond wel open voor haar idee…
2. Binnen hun driehoeksverhouding draait het om openheid en eerlijkheid…
3. Het kopen van een huis is een symbolische stap in hun relatie:
4. Ze willen laten zien dat er verschillende vormen van liefde bestaan:
5. Op hun Instagram geven zij volgers een kijkje in hun bijzondere relatie:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven