Mart Hoogkamer praat te veel en verklapt babynaam: ‘Ik zou dat zo gaaf vinden’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 113206 1jpg

Er is goed nieuws voor de populaire zanger Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer van Ooijen, ze verwachten hun eerste kindje in januari.

Ondanks dat de aankondiging van de zwangerschap net is gedaan, heeft Mart al de naam van hun toekomstige zoon onthuld.

Twee maanden geleden ontdekte Jennifer dat ze zwanger was. Mart wilde het nieuws gelijk delen, maar ze wilden zeker zijn dat alles goed was voordat ze het met iedereen deelden.

In een interview met weekblad Privé zegt Mart: “Ik kon het niet geloven. We hadden het eigenlijk ook helemaal niet verwacht; we lieten het eigenlijk aan de natuur over. Daarom was het zo’n grote verrassing.”

Mart en Jennifer kijken uit naar de komst van hun kindje en hebben al namen gekozen. Indien het een jongen wordt, zal hij Mart genoemd worden.


”Het zou mooi zijn als deze naam binnen de familie blijft voortbestaan. Ik ben trots op mijn naam. Zoals André Hazes heeft gedaan,” vertelt Mart.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Voor een meisje hebben ze een andere naam in gedachten. “Bij jongens is het anders, dat is inderdaad zoals Mart zegt, stoer,” legt Jennifer uit. “Voor een meisje denken we aan een moderne naam.”

1. In januari is de geboorte van hun kindje gepland.
2. Volgens henzelf was de zwangerschap een grote verrassing.
3. Mart deelt stiekem alvast de naam van de baby!
4. Voor Mart is deze naam essentieel voor zijn kindje!
5. Binnen enkele maanden hopen ze hun baby te kunnen verwelkomen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven