Oma (83) heeft een doel: ‘Veel jonge vrouwen kunnen niet met mij meekomen’

haajpg

Er wordt aangetoond door Hattie Retroage, een 86-jarige grootmoeder en voormalige danseres, dat leeftijd slechts een getal is, in een tijd waarin datingapps de norm zijn.

Hattie heeft meer dan 50 dates achter de rug en heeft de conventionele ideeën over ouder worden en daten doorbroken, met geen intentie om te vertragen.

“Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen,” verklaart Hattie met een knipoog naar haar actieve liefdesleven, nadat ze op 48-jarige leeftijd begon met online daten na haar scheiding.

Ze heeft ervoor gekozen om het leven volledig te omarmen en date met mannen die beduidend jonger zijn dan zijzelf.

Met een profiel op Tinder gevuld met verleidelijke foto’s, trok ze snel de aandacht van vele jonge mannen. “Het doel van mijn leven is om het negatieve beeld van ouder worden te veranderen,” verklaart ze, met als missie om ouderdom spannend te maken.

Hoewel ze de voorkeur geeft aan jongere mannen, is Hattie uiterst kieskeurig als

De focus ligt op fysieke nabijheid.

“We gaan eerst uit om te zien of er chemie is,” verklaart ze. Haar verhaal, dat ook in 2018 werd belicht in het programma ‘Age Gap Love’ van Channel 5, toont aan dat liefde en aantrekkingskracht geen leeftijdsgrenzen kennen.

Naast haar avonturen op Tinder is Hattie actief als seksueel adviseur en werkt ze aan een boek dat mensen van alle leeftijden aanmoedigt om open te staan voor relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.

Haar levensstijl heeft echter ook spanningen binnen haar familie veroorzaakt. Haar oudste zoon heeft haar de toegang ontzegd tot zijn kinderen vanwege haar onconventionele keuzes.

Ondanks dit heeft Hattie geen spijt van haar keuzes. Ze omarmt haar seksualiteit en is blij dat ze nog steeds van het leven kan genieten op haar leeftijd.

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel minnaars kan hebben als ik wil,” zegt ze. Het verhaal van Hattie toont krachtig zelfacceptatie en het omarmen van het leven, ongeacht de leeftijd.

Hattie Retroage inspireert om voorbij conventionele normen te kijken en het volle leven te omarmen, ongeacht de leeftijd, waardoor passie en verlangen niet afnemen met de jaren.

Haar krachtige verhaal is een inspiratie voor zowel ouderen als jongeren om te leven zonder taboes en de diepere betekenis van het leven te omarmen, zelfs als dat soms betekent de oppervlakkigheid van seks te ervaren.

1. Deze oma is dankbaar dat ze zoveel minnaars kan hebben.
2. Door haar levensstijl ziet ze niet meer haar kleinkinderen
3. Deze dame kent geen taboe!
4. Deze oma heeft een missie in het leven:
5. Leeftijd hoeft dus helemaal niets te zeggen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven